Tuesday, December 18, 2007

Reunion

hmm..xde sgt yg aku nak cite.aku pegi pon sebab nak jumpe kwn2 lame mase sekolah rendah dulu.mase time aku selekeh2 dulu.haha.yg arrange sume ni rahilah la.thanks to her.klu die xde mmg xde sape la yang nak buat reunion mcm ni.aku pon xt'pkir.yela..sume sibukngan hal masing2.ngan kwn2 baru.kwn2 skolah rendah makin lame makin dilupekan.ok la..aku sbnrnye nak cite kan psl reunion 2 je..

iyee..b'tempat di kfc alam megah.aku x terus gerak sane.aku g umah ain kecik dulu.pastu kitorg naik kete ben.aku mcm segan2 pun ade jugak.aku x rapat sgt pun dgn ben.yela.dulu die olahragawan kat skolah.byk peminat (aku x tersenarai ok ).hot stuff la kononnye kat sekolah 2.sbb 2 aku segan.aku ni plak dulu kat sekolah x menyerlah sgt bak kate org low profile.da naik skola menengah baru up sket.haha.poyo gile.tp itu kenyataan yg x dpt disangkal lg.hmm..berbalik kepada cerita asal.aku,ain,adhwa n rahila tumpang kete ben.aku mmg diam je la kat dlm 2.perangai sekolah rendah aku dtg blk bile aku dgn dorg.biasela.different people leads to a different environment.ayat ape ntah aku hentam 2.xpe.sedap gak didengar.ok.pas kitorg smpai kfc 2,bebudak lain x smpai lg pun.dlm pukul 9 baru sume smpai.ramai jugak.dalam 20 org ade kot.girls ade 5 org je.the rest is boy.aku mmg x b'ckp pun ngan budak lelaki.except adhwa sbb die yg ckp ngan aku dulu.yg lain xde pun ckp ngan aku.xtau la nape kan.dorg takut ke?ntahla..oops.silap.is ade ckp ngan aku ckit.lupe lak.hehe.lg sorg.fadhil.die 2 lg bangang.dah blk dr kfc baru nk msg aku.mase kat kfc xnak plak tegur.die blk awal.kitorg yg tgl ni beralih tempat ke mcd plak.aku ajak fadhil suruh dtg sane skali.tp die ttp jugak xnak ckp ngan aku.kelakar plak.ckp pun nak gune bhs isyarat je.die nak suruh aku tunjuk fuck kat die.ade ke die kate dulu mase sekolah rendah kat sekolah agame aku ade tunjuk fuck kat die?aku x igt la pulak.tp mase kt mcd 2 xdela aku tunjuk.aku kan sopan.hmmm.lame gak kitorg lepak.ibu lak da bape kali tanye bile nak balik.kitorg balik dgn ben jugak.ibu amek kat umah ain.best la jugak reunion 2 cume aku kurang bersosial mlm 2.ckp cket2 je.anyway,thanx 2 rahila again.

:: rahila,ain kecik,aku ::

:: sufi,ayep,fadhil,azman,zayid,dinash,faiz ::

:: ain kecik,aku ::

:: rahila,ain,aku,dayang,dinash ::

No comments: