Thursday, September 25, 2008

Raye Raye Raye (:

[mood : raya ]
[music : musafir di aidilfitri - s.jibeng]

Esok aku balik. nampaknye seminggu la aku x dapat online and blogging. umah maktok aku xde internet. if aku balik umah aku jap leh la aku online. hihi. x sabar ni nak balik. rindu kat family aku. balik ni confirm2 la ade keje menanti aku di rumah. raya2 gak. pas raya test berderet mcm marathon. haih.di kesempatan ni,aku nak ucapkan Selamat Hari Raya kat semua kawan-kawan blogger dan saudara seislam yang lain. Maaf Zahir dan Batin. Batin xyah kot, Zahir je. hehe. nah kad raye. sile la amek ye. penat aku buat dah mcm lampu kelip2 kat depan umah aku je warne die.(:

raya

8 comments:

generasi said...

selamat hari raye ye tazz

tazz said...

selamat selamat.

menteil said...

salam lebaran

tazz said...

salam salam (:

izzaty said...

salam aidilfitri juga...

alia said...

Selamat hari raya aidilfitri...hati2 dalam perjalanan...

Muhafis said...

pehh ader kad rayer
siut dak nie.. =p

fackaladingdong said...

selamat..