Friday, October 10, 2008

Award.

Aku dapat award ini dari Encik Muhafis.

Dibawah ini ada beberapa rules;

1. Bagi just kat orang yang dirasakan GILA-GILA / BEST
2. Bagi kat 5 orang sahaja.
3. Link orang yang terima award ni
4. Sesiapa dapat Award ni DiWAJIBkan buat POSTING sebab dia dapat award ni kat blog dia
5. Beritahu orang yang dapat award ini kt blog dia ok !! (buat trackback sahaja pun sudah memadai)

so i tag 5 people untuk this award ;

1. Balkis
2. Eiykaa
3. Azri
4. Madi
5. Hastapronto

Semua yang dipilih adalah kerana saya suka blog mereka. BEST. tp x gila-gila.

9 comments:

Cahaya~ said...

Huhuhu. Tq~
terharu gak nih. hehehe
no 1 tu sbb ikut alphabet ke sbb no 1 paling best? haha

aiseh taz, segan laa nak post award tu kat blog.. ~_~

azriphotoblog said...

trima kasih taz!

terharu saya~
uhuk!

fackaladingdong said...

terima kasih di atas penghargaan anda... :)

selalu la comment k..hehe...

tazz said...

to kiss; hehe. post sudah. ni wajib tau :p

to azri; terharu ke? ngeh3

to fack; baiklah encik (:

Muhafis said...

thanx sbb sudie jawap tag plus award dr sayer..

maditheman said...

taz time kaseh!selamat ari raya!kalu dekat dah lame sy adakan majlis penghargaan utk anda!smpai ketemu!

tazz said...

haha. poyo je madi.

[e.i.y.k.a.a] said...

hehe. thanx sgt3 taz.
sorry lmbt respond. br dpt tenet.
will be updating blog more frequent after this.
=)

tazz said...

its ok eykaa. im waiting for ur updates (: