Friday, December 5, 2008

Kembali

hei hei. aku telah kembali. im coming back bebeh. mesti ramai gile rindu kat aku. time kaseh. i misssss u too guys. alot. haha. sorry kerana sudah lama tidak meng-update-kan ini blog. banyak perkara yang ingin aku sampaikan disini. yang pertamanya adalah aku sekarang sedang bercuti semester. haha. jadi aku telah mengisi waktu cuti dengan bekerja di McDonald Puchong Permai. Sebenarnya aku nak kumpul duit beli laptop. huhu. kerja kat McD tak lah susah sebab dulu aku pernah kerja McD. Ni pun aku dapat kerja pun sebab atas bantuan Abang Joe store manager situ. Thanx (:

Hari tu aku miss reunion budak-budak sekolah rendah aku. sedihnya. aku kerja waktu tu dan harapan untuk mendapat cuti memang lah sangat nipis. dah la aku semangat sangat nak pergi dari awal sem dulu. haih. nasib. Ila kalau buat lagi update aku ok. i will make sure myself to go.

Aku ade pergi rumah Ain belajar buat cupcakes. and that was my first time making cupcakes. they were so so so cute and i dont feel like eating it. the decoration is so lovely and full of colours. i will update the picture later. thanx Ain (: nanti aku ajar ko buat earrings plak k.

ape lagi ha? aku sebenarnya kat cc ni baru balik kerja. shida ngok dah sibuk call ajak pergi kfc. ok la. off by now. will be update later.

7 comments:

hillie1203 said...

huhu...so sorry babe...i wish aku blh change the date utk make sure sume org pegi...u not the only 1 yg x dpt dtg...anyway, 3 years frm now...genting. make sure u be there =)

izzaty bassin said...

Waaa..nnt bley la rasa cupcakes Taz!

::SNEAKERS::HIGH-HEELS:: said...

hehe..cepat upload gamboss tu tazz.. aku nak letak kat blog kapkek aku nih..letak smua gmbr2 hari u k...

muah !

nanti dtg umah aku lg yah..hahahaha..

TaLeS oF 2 sIsTeRs said...

hi tazz..
love this song..
huhu..
erm ajar la kite wut cupcakes gak..
suke cupcakes giler

hillie1203 said...

eh kamu...asl dah lame x update blog? tersgt busy kah =P

Muhafis said...

taz, nak tny, lagu yg awk letak kat page nie tajuk nye ape.. n spe artis nye.. huhuh.. scema tak..

tazz said...

hillie ; 3 years from now? huhu. mintak2 aku maintain comel mase tu. haha.

sis izzaty ; boleh2. confirm sedap. hehe

ain ; sabar la yang. hp i problem. huhu

sis nita ; nak ajar boleh. tapi kite pon lom terer lagi. hehe

muhafis ; tajuk dia 'Bizarre Love Triangle' penyanyi lak 'Frente!'