Sunday, July 20, 2008

See carefully :p

Which one is more painful?

this one?


or...



this one? :p


*taken from isuhangat.

Sabtu-day

[mood; dizzy]
[music; Asna-Real]

Today i went out to town with the intention to buka puasa there. We (me, ayun, ain) left the campus at about 6pm. The actual plan is to hit Teratak, near Billion. Unluckily, the bus driver took us to the pasar malam area. We have no other choice so we change plan. the 1st thing to do is to buy some foods. we browsed the pasar malam. i bought 2 pieces of fried chicken n some chicken ass. haha. then we find a suitable place for buka puasa. We ordered meal and waited patiently for azan Maghrib.
After done eating, i decided to buy some buttons with different colors to change with my cardie's buttons. it looks so dull with the grey button which is exactly the same color of the cardie itself. i want it to be different. the mission seems to be postponed cuz i'd gave up searching. urgghh. people help me. where can i find those buttons? i bought 2 tshirt to match with my cardie. they are in white and purple. i bought Powder mag and Gempakstarz comic which is 'Skala Cinta 1.8 Meter Persegi'. After done buying, decided to go back to campus. We took a cab since there is no bus cause the time is already hit 9pm. Here's some pics. Enjoy~

one of my addiction

i never have this color of shirt so i'd like to try one

it look creased cuz i put it unfolded in the plastic. malas :p

Saturday, July 19, 2008

To exHicomian Year 6, 2000

To ex HICOMian year 6 on Y2K,
JOIN "SK HICOM YEAR 6 ON 2000" group.
This is for our own convenience in
order we want to contact each other
or plan anything in future.
please FORWARD THE MESSAGE.
your co-operation is highly appreciated.
tq.

So i decided to post it here. Gosh I missed them so much. Especially my ex-classmates in 6 Cekap. to anyone yg berkaitan, sila join group ni. yg xde kaitan tolong jangan join. carik la sekolah sendiri punye ok.

click here
join the group

It is never too late to repent

" Tanda 100 hari menjelang meninggal "
Ini adalah tanda pertama dari ALLAH SWT kepada hambanya dan hanya akan di sedari oleh mereka yangdikehendakinya.. Walau bagaimanapun semua orang islam akan mendapat tanda ini hanya saja mereka menyadari atau tidak.. Tanda ini akan berlaku lazimnya selepas waktu Asar, seluruh tubuh iaitu dari ujung rambut hingga ke ujung kaki akan mengalami getaran atau seakan-akan menggigil, contohnya seperti daging lembu yang baru saja disembelih dimana jika diperhatikan dengan teliti, kita akan mendapati daging tersebut seakan-akan bergetar.. Tanda ini rasanya nikmat dan bagi mereka yang sedar dan berdetik dihati bahawa mungkin ini adalah tanda mati, maka getaran ini akan berhenti dan hilang setelah kita sedar akan kehadiran tanda ini.. Bagi mereka yang tidak diberi kesadaran atau mereka yang hanyut dengan kenikmatan tanpa memikirkan soal kematian, tanda ini akan lenyap begitu saja tanpa sembarang manfaat.. Bagi yang sadar dengan kehadiran tanda ini, maka ini adalah peluang terbaik untuk memanfaatkan masa yang ada untuk mempersiapkan diri dengan amalan dan urusan yang akan dibawa atau ditinggalkan sesudah mati.


" Tanda 40 hari "
Tanda ini juga akan berlaku sesudah waktu Asar, bahagian pusat kita akan berdenyut-denyut pada ketika ini daun yang tertulis nama kita akan gugur dari pokok yang letaknya diatas arash ALLAH SWT, maka malaikat maut akan mengambil daun tersebut dan mulai membuat persediaannya ke atas kita, antaranya ialah ia akan mulai mengikuti kita sepanjang masa.. Akan terjadi malaikat maut ini memperlihatkan wajahnya sekilas lalu dan jika ini terjadi, mereka yang terpilih ini akan merasakan seakan-akan bingung seketika.. Adapun malaikat maut ini wujudnya cuma seorang tetapi kuasanya untuk mencabut nyawa adalah bersamaan dengan jumlah nyawa yang akan dicabutnya..


" Tanda 7 hari "
Adapun tanda ini akan diberikan hanya kepada mereka yang diuji dengan musibah kesaktian dimana orang sakit yang tidak makan, secara tiba-tiba ia berselera untuk makan...


" Tanda 3 hari "
Pada ketika ini akan terasa denyutan di bahagian tengah dahi kita yaitu diantara dahi kanan dan kiri, jika tanda ini dapat dikesan maka berpuasalah kita selepas itu supaya perut kita tidak mengandungi banyak najis dan ini akan memudahkan urusan orang yang akan memandikan kita nanti.. Ketika ini juga mata hitam kita tidak akan bersinar lagi dan bagi orang yang sakit hidungnya akan perlahan-lahan jatuh dan ini dapat dikesan jika kita melihatnya dari bahagian sisi.. Telinganya akan layu dimana bahagian hujungnya akan beransur-ansur masuk ke dalam.. Telapak kakinya yang terlunjur akan perlahan-lahan jatuh ke depan dan sukar ditegakan..


" Tanda 1 hari "
Akan berlaku sesudah Asar dimana kita akan merasakan satu denyutan di sebelah belakang iaitu di kawasan ubun-ubun dimana ini menandakan kita tidak akan sempat untuk menemui waktu Asar keesokan harinya..


" Tanda akhir "
Akan terjadi keadaan dimana kita akan merasakan sejuk dibahagian pusat dan rasa itu akan turun kepinggang dan seterusnya akan naik ke bahagian halkum.. Ketika ini hendaklah kita terus mengucap kalimat SYAHADAT dan berdiam diri dan menantikan kedatangan malaikat maut untuk menjemput kita kembali kepada ALLAH SWT yang telah menghidupkan kita dan sekarang akan mematikan pula..


SESUNGGUHNYA MENGINGAT MATI ITU ADALAH BIJAK

Friday, July 18, 2008

Girl's Day Out

Yesterday, as planned, i went out to town with a friend; Ain. Tasha was supposed to go with us but she cancelled it at the last minute and she was, somehow, regretted it :p We have many many many plans to do. Me and Ain have no problem walking for the whole day cause our feet are used to it especially with this shopping work (:
I bought a soft-green shirt, dark-grey cardigan, light grey blouse, silky girl black eye-liner, white-silver pencilcase, vern's pump shoes, sony's earphone, stationery and some other stuff. We also hit Pizza (: Ain's treat. Thanx girl.

i love this shoe.

i bought this for 12rgt.haha

.i love paris.

.i love cardie.

.mushroom soup, pepsi and a garlic bread.

.royal masalla spicy (:.

.my seafood lasagna [half-eaten].

.ain punye spaghetti [half-eaten].

Funny

Teacher: History is a very interesting
subject. It tells you about what had
happened in the past.
Student: Please teacher, I don't
think I want to study history.
Teacher: Why?
Student: There is no future in it.
___________________________
Teacher: Ted, if your father has $10
and you ask him for $6, how much
would your father still have?
Ted: $10.
Teacher: You don't know maths.
Ted: You don't know my father!
___________________________
Mother: David, come here.
David: Yes, mum?
Mother: You really disappoint me.
Your results are getting worse.
David: But I will only get my report
book tomorrow.
Mother: I know that. But I am going to
Hong Kong tomorrow, so I am scolding
you now.
___________________________
Father: Why did you fail your
mathematics test?
Son: On Monday, teacher said 3+5=8
Father: So?
Son: On Tuesday, she said 4+4=8 And
on Wednesday, she said 6+2=8.
If she can't make up her mind, how do
I know the right answer?
___________________________
A mother and son were doing dishes
while the father and daughter were
Watching TV in the living room.
Suddenly, there was a loud crash of
breaking
plates,
Then complete silence. The daughter
turned to look at her father.

Daughter: It's mummy!
Father: How do you know?
Daughter: She didn't say anything.
___________________________
Man: How old is your father?
Boy: As old as me
Man: How can that be?
Boy: He became a father only when I
was born
___________________________
Teacher: "How come you do not comb
your hair?"
Ah Kow: "No comb, Sir."
Teacher: "Use your dad's then."
Ah Kow: "No hair, Sir."
___________________________
A boy came home from school with his
exam results.
"What did u get?" asked his father.
"My marks are under water," said the
boy.
"What do u mean 'under water'?"
"They are all below 'C' level" (sea
level)
___________________________

Wednesday, July 16, 2008

Blogku Seindah Pelangi. ahah :D


Tadi aku browsing through people's blog as usual. Then terase mcm nak cari idea baru utk cantikkan blog. Cube korang try letak cursor dekat tajuk atas ni or mane2 hyperlink yg wujud kat sini. Mesti die tukar2 warne like warne pelangi kan? hehe. Aku amek from blogmenjerit.com. itu adalah pusat kecantikan blog anda. byk tutorial kat situ. Jom kite same2 cantikkan blog :D

click here
blogmenjerit

Tuesday, July 15, 2008

You name it.


[mood : sleepy]
[song : paramore-crush]

It's 11.21pm and im doing my not so daily routine; blogging. Not much to write for now as i have no idea what actually the things im going to write here. Today i have only one class which is finance class. so nothing much to do in the morning. i woke up a bit late today. ahah. the good news comes early in the morning when my friend inform about that ptptn loan which all of us, part 5 students are waiting for such a vitriolic time since last week. i have to buy some text book and manual. all of it cost about 200 and above. what an investment :D. and yes, i have to do some shopping. still dunno when will it be.

im fasting today. luckily i have friends. we bought some food straight after class. too much food till our stomach get overloaded. me myself had 2 fried chicken, keropok lekor, nuggets, cuttlefish balls and chicken chop. ahah :D. we cant finish it. then we invited some wingmate to finish it up. luckily they are hungry too. thanks to Ayu, Balkis and Ika :D.

I havent met my boyfriend today. I forgot about my promise yesterday. He want to go to the pasar together with me but then, i went to pasar with ain to buy our juadah bukak puase. i found hazman there and he was with his friend. my bf wasn't with him. i ask hazman where is he and he told me that he was already at home because their class had been cancelled. i felt relief :D. i dont have to feel guilty. yesterday he told me that he want to stay in college for this semester. maybe to spend more precious time with me since we will having a far distance relationship starting next semester. ceh. jiwang plak :D he will do his practical while i will struggling on my last semester as accountancy student. Time goes so fast. ):

off by now. chiao.

Sunday, July 13, 2008

New Blogger


Now it's time to introduce the new user of BLOGSPOT. She's a friend of mine. A roommate of mine. And a person who sleeps above me. [katil atas aku ok. dont think -ve]. Nurul Syazlin bte Zairin is the name. Lets get browsing :D

Far.

Far..
Why things getting so far from me?
Far from what i thought..
Far when i need it..
Far when i chase it..
So far that i cant touch..
So far that i cant see..
So far that i cant dream..
Can u grab it for me?
Can u see it through me?
Cuz its getting far away from me..
Far away from my will..
Far away from my destiny..

p/s; kudos to Mr. Pot.

Saturday, July 12, 2008

I am currently in love with Nagase Tomoya :D



p/s; nagase is the one who sing. ignore the others :D

Bersabar.

''Setelah berteka-teki pasal status pelakon Nora Danish dan cerita pasal keretakan rumah tangganya, akhirnya segala-galanya terbongkar apabila dia ke mahkamah juga untuk pengesahan lafaz cerai yang dibuat oleh suaminya, Rizal Ashram Ramli.

Nora, 26, yang kini sedang hamil tiga bulan enggan memberikan sebarang komen sebaik sahaja kesnya didengar di Mahkamah Rendah Syariah Kuala Lumpur 10 Julai 2008 lalu. Hakim menetapkan 12 Ogos 2008 untuk membuat keputusan permohonan pengesahan lafaz cerai luar mahkamah yang dibuat oleh Rizal, 38.

Rizal memberitahu mahkamah dia melafazkan cerai tiga hari sebelum ulang tahun kedua perkahwinan mereka menerusi panggilan telefon kepada Nora. Mereka bernikah pada 20 Jun 2006.

Nora sebelum ini menafikan rumah tangganya bergolak apabila perkara itu hangat diperkatakan. Nora juga kelihatan sering bersendirian ke mana-mana majlis yang dihadiri.

Pada masa itu mereka belum sah bercerai. Nora ada sebab untuk tidak mendedahkannya kerana perkara itu belum diputuskan. Malah sehingga 12 Ogos ini perceraian mereka masih belum disahkan lagi.''


Sedihnye aku. Dah la aku suke Nora. Die cute sgt. Nape Rizal tu sanggup buat die mcm tu? X patut sungguh. Aku dpt artikel ni kat ManggaOnline. Aku suke satu komen from one of the readers;

Anonymous; kesian kat pelakon comel ni...kenapa suami dia tu tak ada perasaan langsung?Dia sanggup ceraikan Nora walaupun dah tahu Nora tengah mengandung 3 bulan.Tak ada ka perasaan belas kasihan mahupun sayang bila dah tahu yang isteri dia tu dah mengandung.Dia berkahwin dengan Nora ni atas niat apa sebenarnya?Hanya nak rasa Syok?Kira macam habis madu sepah dibuang?Nampak sangat la yang suami Nora ni TAK mahukan anak lagi buat masa ni.Sanggup dia buang anak yang bakal lahir tu. Anak Nora yang bakal lahir tu kira berdarah keturunan raja tu.Anak dia mesti kiut.Macam mama n papa dia.Tapi bila besar kelak,jangan ikut perangai BODOH papa dia tu.KEJI sangat la lelaki yang menceraikan isteri semasa isteri tu tengah mengandungkan zuriat dia.TENGAH MENGANDUNG U DIA PEGI CERAIKAN PULA! Sepatutnya dia jaga isteri dia tu.Tak kan tak terdetik di hati suami dia tu rasa kegembiraan bila mengetahui Nora hamil? tak boleh ka pihat mahkamah tak mengesahkan penceraian mereka Ogos nnt?Biarlah tertangguh lama ckit...kita doakan la mudah2han perkahwinan mereka ini masih dapat diselamatkan.Mudah2han dengan adanya bayi yang bakla lahir tu akan mengubah keputusan Suami Nora.Janganlah Bercerai...

Sekali lagi diingatkan komen atas ni bukan aku tulis. Aku copy paste je from reader's comment kat page ManggaOnline tu. Thanx.

Click to read more.

Friday, July 11, 2008

FAR300 Class

Yeah. hari ni kami cuti.*cuti sendirik.haha* actually the class is cancelled at first. but then my classmate told me that the class is still on. what the heck. the time was 9.45am and the class will be at 10.00am. i haven't bath yet. haha. time for a quick shower; 10minutes. time to all get dressed up; 5 minutes. time for a light make up; 5 minutes. time to walk to class; 10 minute. total is 30 minutes. x sempat seyh. haha. so i decided not to go to class. lantak ah. confirm ramai x pegi. ngeee :D

Oops. back to the title above. semalam 1st class utk FAR300 aku. Financial Accountaing 5. Sangat la best. Tp permulaan kelas aku sikit cuak la. Lecturer mcm strict je. Muke ketat xnak senyum pon. Tp rupe2nye kelakar abes. Care die cakap, kelakar sungguh. Kitorg asyik ketawa je. Name die Puan Juyati Mohd Amin. Kesimpulannya, semua kelas aku da pegi and all the lecturer are super duper great :D Bertambah2 semangat aku nak belajar betul2. Yeah. Mari kawan2. Kite belajar rajin2 sem ni. Jangan ponteng2 kelas. Sekali xpe. haha. Good luck to all of you. Mmuahx! >.<

Wednesday, July 9, 2008

Sume nak naik. Tension aku.

I woke up at 10 this morning. sukatila nak bangun pukul bape pon. ibu aku x marah. haha. semalam tgk My Boss My Hero sampai pukul 3 something. I make my bed and folded the clothes i washed yesterday. Take a shower and straightly headed to dining hall. X berape ramai sgt makhluk waktu tu maybe sebab sume bangun awal pegi makan. mase aku dtg, lauk banyak lagi. aku cume ambik nasi separuh, lauk ayam masak kicap dan sayur. i decided not to buy any drink. Plain water is enough. when i headed to the counter, there are just a short line of queu. Sampai turn aku, akak tu kire harge. I was extremely shocked when she said that the price is RM3.60. What the fish. Selalunye klu aku beli lauk mcm tu je plus air seringgit baru RM3 something. aku ni bukan jenis yg suke byk2 lauk. Tp aku xtau la nape mahal sgt hari ni. Mentang2 la UiTM masukkan duit subsidi utk kitorg RM28 semalam utk seminggu terus. Sedap2 je org dining nak naik2 harge sume. Kalau UiTM masukkan subsidi macam biasa RM4 sehari, confirm budak2 x dapat beli air dah. Mati tercekik la kitorg ni. haih. -.-

MAF330 Class

Seperti yg dijanjikan, aku akan ceritakan pasal kelas aku yg blum cerita habis lg tu. Semalam aku pegi kelas MAF330. It is stands for Financial Mangement. The class is being lectured by Puan Aryani Abdullah. Die baik. Best jugak belajar dgn die. hehe. Semalam, kitorang da habis belajar Chapter 1. Fuh. Sehari je da habis 1 Chapter. So far, sume lecturer aku baik2 n best. Aku belum jumpe lecturer untuk FAR300 je. Sepatutnye hari ni ade kelas Far300 tp disebabkan cuti, so esok je la aku update about the class.

Tuesday, July 8, 2008

Many Faces of Nabiyah (:





My 1st Day of Class.

Yesterday was my first class for this semester. It's quite ok i think. Just as usual, the first class shoulnd't be too long. it's only for the briefing about the subject and the lecturer gave us the course outline for our own referrence. Im in ACD5A6 class. I go to class with my friends Ain and Natasha. The boys in my class are all the person that i am familiar with but some of the girl are not. Haha. Lelaki semakin pupus sbb tu x ramai n sebab tu sume aku kenal. tapi name xkenal sgt la. (:

The first class was MAF310 which stands for Management Accounting which is more related with costing stuff. The lecturer is someone i bet all the DIA student are familiar with except for the new one. She's Puan Norfiza. Bekas Ketua
Pengarah for DIA. She's quite fun. The class are not boring at all. She told us that if we are aiming for something, we must aim higher than what we think we can actually do. But I aim to get an A for this subject. Not only for this subject. All of them. I just wish. And i will put more effort than my last did.

The second class was TAX320 which stands for Taxation1. The lecturer is Puan Normala. I wonder what is her age. If i look from her physical side, she is like my grandmom's age. Maybe her age is younger than how she looks. Thinking so much for her life maybe. hehe. She's quite fun i guess. Our first class was all about HUMAN BRAIN which is really not related with taxation by any way. For the whole of the class, i kept thinking what is Taxation that im taking actually. haha. Maybe it's only for our first class and thing
s will get normal after this. *i hope (:

The third class was LA
W346. I dont have to mention because i know that u guys already get what the course are actually about. It is PENGENALAN KEPADA UNDANG2 PERKONGSIAN DAN SYARIKAT. Law of course. The course name is in malay but we still study in English. The lecturer's name is....emmmm..aaa..CIK... Oh My, I forgot already. haha. its ok la. Baru 1st class kan. huhu. But she's a person that i think is a very religious person. Amin..

That's all the three class for yesterday. For today i only have one class which is MAF330. I will update after that. Off by now. papai (:

Sunday, July 6, 2008

Back To Segamat

Aku sampai Uitm semalam. actually the supposed date for registration is on Friday tp my mum cant send us on that day. So, aku daftar hari Sabtu. Rommate aku of course la sume da sampai. But till now i havent seen Bella. she went to melaka right after she arrived here. She'll be back tomorrow. Talking about tomorrow, i will start my first day going to class for this semester. I wonder how is it going to be like. How's the lecturers and all the classmate. Hope that everything will be just fine. Aku rase bersemangat plak nak start semester ni. Banyak azam aku untuk semester ni. Mestila yg baik2 kan. sape yg ade azam buruk plak. hehe. I want to be nice to everyone. I mean nicer. Aku pun nak jd lebih rajin than before. I also wish to grab the Dean's title this semester. Huh. At least once. God help me! I have to increase my CGPA. I want to make ibu and ayah proud. hmm.. I miss home already. baru 2 hari kat cni da rindu plak. haih. the only good thing about this semester is every month we have one week holiday. Wow! best sial. huhu. Tomorrow after class, i have a promised with my bf. We havent met since the last one and a half month i think. Gosh i missed him loads. Encik Rafiz i miss u. Muahx!!

Saturday, July 5, 2008

I Remember

''Semalam saye bagi awk gelang sebab awak kate awak suke gelang, hari ni saye bg awak rantai sebab saye suke kat awak''


p/s; this line will never fade from my mind.

4* turn 4*


OMG. I gain some weight. This is the result if i just sit at home doing nothing. I have to do something to lose some before Raya. Fasting sounds good. It's Rejab already. Go Go Taz! (:

Kiss U Kiss U