Tuesday, December 30, 2008

lagu baru profile ku.


Estranged - Aurora

Aurora oh Aurora
Penting kah kamu itu
Kenapa aku terbeku

Aurora oh Aurora
Terlalu disanjungi
Telah di tanya mengapa

Kutatap berseri berwarna hijau
Yang menawan sanubari

Walaupun jauh
Kamu dekat di hati
Pandang aku menanti mu
Aurora kamu memberi, kembali mencari

Aurora oh Aurora
Dari manakah kamu
Kekal kamu sungguh jauh

Aurora oh Aurora
Tidak ada gunimu
Sanggup aku tetap menunggu

Terdiam kerana berwarna ungu
Kuputuskan biar bisu

Walaupun jauh..kamu dekat di hati
Pandang aku menanti mu
Aurora kamu memberi, kembali mencari

Malam ini aku sendiri
Menumpu langit sambil berkata
Gembira kamu di sana

Gambar lain.

my first time baking cupcakes


colourful (:

tadaa!!

Monday, December 29, 2008

Nah makan!


gambar cupcake ku (:
p/s; jangan kutuk ok!

Friday, December 5, 2008

Kembali

hei hei. aku telah kembali. im coming back bebeh. mesti ramai gile rindu kat aku. time kaseh. i misssss u too guys. alot. haha. sorry kerana sudah lama tidak meng-update-kan ini blog. banyak perkara yang ingin aku sampaikan disini. yang pertamanya adalah aku sekarang sedang bercuti semester. haha. jadi aku telah mengisi waktu cuti dengan bekerja di McDonald Puchong Permai. Sebenarnya aku nak kumpul duit beli laptop. huhu. kerja kat McD tak lah susah sebab dulu aku pernah kerja McD. Ni pun aku dapat kerja pun sebab atas bantuan Abang Joe store manager situ. Thanx (:

Hari tu aku miss reunion budak-budak sekolah rendah aku. sedihnya. aku kerja waktu tu dan harapan untuk mendapat cuti memang lah sangat nipis. dah la aku semangat sangat nak pergi dari awal sem dulu. haih. nasib. Ila kalau buat lagi update aku ok. i will make sure myself to go.

Aku ade pergi rumah Ain belajar buat cupcakes. and that was my first time making cupcakes. they were so so so cute and i dont feel like eating it. the decoration is so lovely and full of colours. i will update the picture later. thanx Ain (: nanti aku ajar ko buat earrings plak k.

ape lagi ha? aku sebenarnya kat cc ni baru balik kerja. shida ngok dah sibuk call ajak pergi kfc. ok la. off by now. will be update later.