Wednesday, January 21, 2009

tiga teruna

Hari ini hari rabu. aku memang free hari rabu. takde kelas. mengikut plan yang telah dirangka, aku akan balik esok malam. dan seperti biasa, aku memang paling excited kalau nak balik rumah ni. ingat nak bawak adik adik aku tiga ekor power rangers tu tengok wayang. sebab diorang tak pernah tengok wayang. aku pulak yang rasa excited nak bawak diorang. yelah. tak sabar nak tengok ape reaksi diorang yang tak pernah tau wayang tu macam mane. selalu dengar kakak kakak ngan abang abang diorang pergi tengok wayang, tapi diorang tak tahu wayang tu apa. jangan lepas tengok wayang diorang ajak pergi lagi hari hari sudah la. muflis aku.



amirul

khaidir

amin

p/s; taknak bawak cik yah ke?

9 comments:

Muhafis said...

khaidir comel.. mirol macam muke awk..

tazz said...

haha. ade cikit kot. tp amin my favorite. haha.

zaidharis said...

huh,
shomel ketiga-tiganya

tazz said...

tengok kakaknye la! haha *perasan*

absent-minded said...

haha...
g wayang tgk cte ape ngan adik2?
upin dan ipin ke?
betol betol betol....
=p

tazz said...

ala. hajat tak kesampaian pon. tsk tsk :'(

fackaladingdong said...

nk ikut gak tgk wayang....

absent-minded said...

oit kamoo
lame x berkecimpung?
=p

tazz said...

wahaha. aku sangat bz sekarang!!