Wednesday, May 6, 2009

Baby Come Back! haha

Yeah! cuti sem datang lagi! semangat ber'blog aku pun dah datang balik. tapi malangnye, aku takde idea sekarang nak tulis pasal ape. saje nak umumkan aku dah kembali. haha.

ni ade list beberapa perkara aku kena buat;

1. update semua blog link kawan kawan yang dah tukar. hadoih! korang jgn tukar lagi lepas ni ye.
2. tukar lagu dekat page. bosan dah lagu twinkle away tu.
3. (......)

ntahla. aku dapat fikir dua je buat mase ni. esok aku ingat aku tambah.
papai!

No comments: