Monday, May 18, 2009

Icon comel, DVD pirate, pajeri mempelam.

Sekarang aku rase blog aku dah macam blog budak budak. geram sangat tengok icon comel comel kat glitter-graphic punye pasal la ni. damn you. dah taknak tengok lagi icon tu sume. (-.-)


"Kamu forbid untuk coming" kamu dilarang untuk datang.
"The kereta dapat dentuman hampir the lori" the car get crashed by the lorry.
"Saya kakak dalam undang undang ialah datang" my sister-in-law is coming.
"Hei abang mengajar angkat. where kamu pergi?" yang ni sumpah tak faham die nak translate ape.

Beli lagi DVD pirate. Subtitle dia sangatlah taktau nak cakap mcm mane. Tak faham. Subtitle English lagi la teruk. Belilah yang original. takpun suruh abang korang download yg ade subtitle baik punye. (:



Saye nak kumpul balik novel novel Ahadiat Akashah. Paling tak pun dah ade Lagenda Budak Setan pun cukup. *kot*. Lagenda Budak Setan dah nak di 'movie' kan. Farid Kamil sebagai Kasyah dan Maya Karin sebagai Ayu. nak tengok nak tengok. (:



Pagi semalam mase tengah tidur,

Maktok; Kak..! bangun la kak.. OOoo kak oii. Bangun la nye..
Taz; Emmm.. amende maktok..*mate pejam*
Maktok; Ade barang hilang ni haa.. adoi laa..
Taz; Barang ape maktok? *dah cuak. cek laptop, ade. motor abg, ade. tv peti ais mesin basuh sume ade.*
Barang ape yang hilang maktok?
Maktok; Semalam pajeri pelam yang maktok beli kat Keluang tu mane hilang dah.. dah takde dah ni.. mahal tu 2 bijik 5 hengget maktok bayar.. bukan dekat tu kak nak beli.. ni ha dah takde dah.. hilang dah tu kak oii...*perasaan penuh kecewa*
Taz; Hafiz makan kot semalam..*sabar je la dalam hati. ingatkan gelang emas ke rantai basikal ke yg hilang*

Pastu saye sambung tidur. bagus punye taz. :p




14 comments:

mIsSy NiTa said...

yup2 icon die cute.. hahaha.. rase cm nak letak seme.. huhu :P

NaSzRa said...

skrg cd pirate punye subtitle mmg ntah hape2. klaka gle. maybe sbb computer generated kot.

tazz said...

kak nita - hehe. akak try la letak sume dulu. klu cantik nti kite ikut :p

naszra - maybe kot. "komputer hasilkan". haha. aku pon terikut sudah.

♥ Cik Ca said...

ahaks... ikot la kak nita tuh...
girly2 sume.. dia la sifo0o0..
hahahahaha...

DVD pirate bli kat ne yg?
sgamat ke? hahaha...
dulu sis beli Mukhsin kat sane...
haram jadah nye.. nmpk pOkok je..
mukhsin tak kat mne.. hahaha

tazz said...

kak nita tgk ni kak ecah ngumpat. hehe :p

haha. lagi kesian yg tu. naseb bek yg kite tgk tu gambar ok. cite hantu thailand.

Anonymous said...

hye taz!

[e.i.y.k.a.a] said...

lagenda budak setan best gile. leh abes dlm 2 ari wpun tebal xleh bla. hik3. :)))))

rindu nk bace lagik. haih haih.

tazz said...

hehe. tau takpe. nak beli lg la buku tu. kat ebay ade tak. haha

mahzan said...

astaga..krg asamm tazz..tdo balikk..sian maktok dia cari benda yg ilang sorg2..hahahaha

tazz said...

takde ilangnye.ade kat umah sebelah umah makcik aku.nenek aku je gabra lebih. klakar aku tgk. haha

tazz said...

pfft!

firdaus said...

correct me if i wrong..

ladybird - burung pompuan!
what da hell? - apakah neraka?
let's party - biarkn adalah party
you suck! - anda m'hisap!
cut ur bullshit, man! -potong kepunyaan anda tahi seladang, lelaki!

aku tatau laa teacher ajar salah kew or dowg ni cube m'perkotak-katikkan IQ aku neyh.. (-_-')

tazz said...

ape la ko. kate computer generated. wakaka

firdaus said...

owh comp aku laa slh ni eh..? =p