Tuesday, May 12, 2009

Sayang Korang!

Ini adalah senarai social network yg aku ada.

Friendster; Yang ni mmg paling aku suke la. kenapa? sebab ni je la yg bf aku layan. haha. lagipun kat sini je aku rase kalau nak buat group untuk sekolah ke, universiti ke, ape ke agak efektif la. aku mmg cepat sikit bertindak kat sini.

Myspace; Ni aku rase macam nak tutup je tapi sayang pulak sebab kawan kawan sekolah aku ramai yang aktif kat sini. so aku aktifkan je la. lagipun adik adik aku sedara sedara aku yg kecik kecik sekolah lagi tu suke sgt main ni. tak pandang pun friendster. takpe la. budak sekolah.

Facebook; Aku taktau kenapa aku buat facebook. aku dgr org kate best, aku pun try. tp aku tak jumpa lak ape yg best tu. aku suke jawab jawab kuiz die je. sape sape yang suke sangat dengan facebook ni sila la terangkan dekat saya apa yg seronok sgt tu. saye mmg malas nak explore2 ni.

Tagged; Yang ni mmg aku nak tutup. tunggu la 2,3 hari lagi.

Love.Indie.Music; Yang ni aku baru je join dlm 2,3 bulan lepas. mmg best ooh. aku rase kat sini mmg universal gile la. bukan saje boleh download lagu lagu indie, aku nak mintak lagu hindustan kat brother mikeyy tu pon die bagi ooh. mmg terbaik la bro. Kat sini mmg byk gile lagu korg boleh download. video upin ngan ipin pon ada jugak. paling best tu ada group wonder pet kat sini. hah join la bagi sesape yang berminat. bro mikeyy tu pon mmg baek sgt. mintak la ape korg nak. jgn mintak jd bini die sudah la. aku rase die nak kawen dah.

Tu je la yang aku ada setakat ni. sape sape yang terasa nak add tu, aku sarankan add kat friendster. ni email aku; fantaghiro_68@yahoo.com

p/s; perasan la tu ade org nak add.
pp/s; kenapa tajuk entry aku ni gedik sgt? sukati ah!

5 comments:

arifrusli said...

bole join virtualfriends.net & mukabuku (facebook) huhu.

tazz said...

face book dah ada la. virtualfriends.net? nti dulu (:

tea O_ais_limau(ais kurang ar) said...

sya suke join facebook...hehe.. nnti add leh sya... sharima_azis@yahoo.com

VanillaFudge said...

disarankan virtualfriends.net untuk meluaskan pengetahuan am ye. time kaseh. =)

tazz said...

wohh! baiklah baiklah (: