Thursday, May 7, 2009

Sile Tengok.

Disebabkan dah lama aku tak update, banyak cerita aku terlepas nak cerita (ape ntah ayat ko taz). tak kesahlah. untuk memendekkan cerita, aku letak gambar je la. bak kate maktok, a picture worth a thousand words (peh hebat gila la nenek aku ni!) haha. nah. sila tengok.

PERSIDA NIGHT OF GLITZ AND GLAM
Tempat ; Dewan Seri Temenggung
Tarikh ; 29 March 2009
Masa ; 8.00-11.00 malam


tasha, raha, taz, aca

taz, mahzan

alok, tasha, taz, suki

taz, encik marzuki
(konon nak buat bentuk love tp tak menjadi.ngan apit je jadi.)

REUNION WING FD 1
Tempat ; Restoran Pumpkin, Segamat
Tarikh : 21 March 2009
Masa ; malam

ni la aku yang jelita.haha

nurin, bella, taz, ayun.
badan sape ntah enterframe sekerat tu.

balik jom!

BIRTHDAY AKU
Tempat ; Rumah Maktok
Tarikh ; Semalam
Masa ; Larut malam

Gambar kek je cukup. aku tengah serabai mase ni.



p/s; yeye je aku ckp banyak tadi. tp mmg banyak pon. gambar je takde.

4 comments:

senorita said...

gorgeous2!!
huhu..

tazz said...

sape yg gorgeous? encik mazur? wakaka

w a n a said...

memg laa tazz ni comel.. suke tgk!

tazz said...

ish ish..malu saye..ngeh3 :p