Thursday, May 28, 2009

Tak Sempat Aku Nak Jadi Senior Budak Nih.

Aku dah habis part 6 baru la budak ni nak masuk UiTM Segamat kan? Kenapa aku tak sempat nak merasa dia belanja aku teh'o'ais kat benteng kedai first yg suke buat nipis2 sebab aku suruh tu? kenapa aku tak sempat nak merasa pinjam baju die kalau rase2 dah boring pegi dating asyik baju same je? Kenapa aku tak sempat nak merasa lepak lepak same2 kat bilik borak2 buat ketupat sampai esok kelas pagi pukul 8 pun tak sedar? Kenapa aku tak sempat nak merasa pow duit budak ni kalau time2 sesak duit takde? kenapa? kenapa? kenapa?

Eh eh taz. emo pulak dia. ok ok. diperkenalkan budak kat atas ni adalah adik saya. die nak masuk UiTM Segamat course Diploma in Investment Analysis untuk July intake ni. hah. pegila masuk sane. mintak2 dapat kolej zamrud blok belakang nanti petang2 nak sidai kain kena kejar ngan bapak monyet yang gatal tak ingat tu. pegi la jumpe apit sane pastu hari2 kirim salam kat dia ok. pegila makan kat dining yang ade iceblended milo termasyhur tu. pegi la pegi.

Tak percaye die adik aku? muke lain? aah. sebab mase ibu mengandungkan die ibu suke tengok cerita hindustan. percaye dahh? aku pulak dulu ibu suke makan filet'o'fish kat mcD. tp kenapa muke aku tak macam ikan pulak? ntah. tapi aku suke mkn mcD ok. oops. boikot. eh tapi hari tu baru makan. sedappp.

Aku ni dah mcm trend setter je kat rumah ni. lepas aku, aliya. lepas tu syida*budak gmbr atas* plak. diorang mmg syg kat kakak die ni tu nak ikut je mane aku pegi. tp sekarang aku dah takde tinggal aliya ngan syida je la kat sane. *sob sob* (menangis sebab tak sempat jd senior nak buli2 budak syidah ni suruh basuhkan baju.haha)



ceh taknak kalah. nak letak jugak gmbar sendiri. ha tengok ni muke budak atas. sile sangka saye adik dan die kakak. haha. tu la syidah sape suruh lagi tinggi. ingat2 la sikit org lain. kan dah macam kakak pastu muka aku lagi mude belia nmpk lagi mude kan? haha. takpe. kami same same hensem. jgn jeles.

ok la. taz nak buat assignment abg dia suruh. daa darlingsss~ *gedik pulak*

13 comments:

MaHzAN said...

hah..aka tazz..sy rela jd adik ipar akak. tazz<=++trus tacap muka tebal2..ha3..jgn suh adik pkai spek tau..muka dia xpkaI spek lg lawa kalah akak tazz..lalalala..huhuhuh..sygg adik akak tazz juga..ha3

tazz said...

mahzan dah gatal. nti aku hantar rombongan meminang g umah ko. haha

~C.h.E.n.T.a..L.y.a.A~ said...

he3.tkr la taz...die jd kakak ....kamo jd adek..

tazz said...

boleh je :DD

MOMOSHIRO JASZ said...

ye la.... kakak g cun... hahahahha...

MOMOSHIRO JASZ said...

taz tue ape ekk??? tarzan ke??? hehhehehe... tumpang lalu....

Dzul said...

hye budak coz..!~

tazz said...

momoshiro jasz; haha. amek hati nmpk. saye tak cun la. hensem je. taz tu nama pendek la cari sendiri kat blog ni klu pandai:DD

dzul; EX-budak coz la. awak tu kan da grad. lalala

PalTel said...

boikot kena serius kak .. x leh sikit2

tazz said...

kene marah. tsk
baiklah dik.

♥ Cik Ca said...

arghhhhh sis suda merindui segamat.. huhuhu.. rindu esblende tuh...
abg n adik dining yg cumel tuh..
yg suke sakat sis tyme nk beli nsik ayam..
kutuk nasik ayam nanak sayur...
rindu kat benteng...
pisang goreng cicah smbal...
cm ne niiiiiii... hihihihi

slalu mmg cm tu la tazz....
adik sis pun sme cm tuh...
dulu tyme sis msk teknik pon..
die msk teknik yg sme taw...
tataw r after dis msk sgamat lak..
hehehehehe..
da nme pOn sibling...
hijhihihi

tazz said...

hehe. biase la tu. bak kate org, penyakit keturunan. eh, penyakit ke tu? haha

niza said...

uishhh...my super duper junior la...hehehe...