Wednesday, June 24, 2009

Cik Kiah Dah Balik.

Haha. Seronok. Lega. Happy. Sebab dah selesai subpaper. Alhamdulillah. Tapi dalam kepala sangat banyak plan yang nak buat. Family blog, blog-shop (sesiapa yang taktau, Taz ada blog menjual baju2), lepas tu nak buat lagi satu blogshop. jual ape? tanak bagitau dulu. haha. tp memang best dan originally from me.

Hari tu nak pergi subpaper bawak Syida. biase la budak nak masuk UiTM Segamat excited tak pernah dtg. haha. Bajet nak biasakan diri dengan suasana kat sana tapi last last dia tidur je dalam bilik. Dia ada ajak jalan jalan strolling tapi aku buat2 tak dengar je. Malas.

Ok. sangat banyak nak cerita disini. First, macam biasalah. bila ada kawan baru buat blog mesti la aku nak tolong promote kan. seperti Alin dan Mahzan, kali ni aku nak promote Daus pulak. Jap nak cari gmbar dia kat myspace.

EH! budak kecik ada blog? oh salah gambar.
ini beliau ketika masih comel.

Muka tak nampak. Salah lagi.

Ok. ni blog beliau.


Ok. Selesai sudah aku promote. ceh ceh. Daus, Big Apple satu kotak. Esok. ok. papai.

*kata banyak cerita? pentipu punye taz.

14 comments:

::SNEAKERS::HIGH-HEELS:: said...

babe, ko tny lambat lah. aku bleh je supply cc kosong. tak dehal pny. masalah nya, aku dah dpt tawaran blaja kat universiti darul iman, kat tganu. buat law degree. sabtu ni aku dah bertolak gi sana. so x dpt nk penuhi permintaan sepupu ko tu. aku pun nak stop kan jual cc skrg. takut ada order masuk. aku bg resipi, dia nak tak? kalu aku stil blaja kat msu, mmg aku sukacita nak supply cc kosong. masalah nya aku nak gi tganu ni...


so how?

tazz said...

haha. aku bersedih dlm gumbira. takpe2. bg je resepi aku g buat kat umah aku. hehe

::SNEAKERS::HIGH-HEELS:: said...

bg email ko. nnti aku send recipe tu

p/s : doakan aku kat sana weyh ! gila lah. aku x suka tganu. hohohoho

sizukaDeboss said...

wah...sudah lme kamoo xber'update'...selamat kembali@_@

♥chentaMAYA™ said...

ahah!
bley tlg nguratkan dy t0k sy x??
ngee~

tazz said...

sizuka; wahwah. perli nmpak. tak sampai seminggu kot i tak update.mane ade lame. hehe :P

chentamaya; nak ngoratkan? oh tidak. nti kamu menyesal. wakaka :P

firdaus said...

err untk pngetahuan smpai skrg sy still chumel kae.. tq2..

tazz!
ko hina aku kt public neyh!
mngape nyesal lak..?

ohh..
sayu sy..
abes madu sepah dbuang..
sobb..
NO big apple! huh..
majok r cmni..

[e.i.y.k.a.a] said...

eh, daus ade blog??

tazz said...

daus; haha. maksud aku nyesal bukan ape. ko kan 'hensem sgt' nti susah awek ko bf asyek kena usha je.

eiyka; yup cik ika. :DD

firdaus said...

'hensem sgt'..?
bley jd 2 mksud neyh..

1.aku blanje ko big apple..
2.aku majok!

mne 1 neyh dinda..? heh..


eiykaa; TEMBAM!

tazz said...

maksud no 1. haha

P.i.a.N ™ said...

ntahnye! kate banyak! pentipu!!!

P.i.a.N ™ said...

ntahnye! kate banyak! pentipu!!!

tea O_ais_limau(ais kurang ar) said...

hohoho..welcome2..patut lah senyap sunyi je tazz..huhuhu
tazz x promote pown blog kite...hukhuk