Thursday, July 16, 2009

Akhirnya...






My online gift-shop is finally open :)


Ok nak promote kat sini. Taz selaku pengarah tertinggi kedai ini mengishtiharkan pembukaan Taz's Gift Shop. Tapi kedai tu sekarang baru ada kad je. Baca betul2, KAD SAHAJA buat masa sekarang. hihi. Tapi tak lama lagi akan ada macam2 contohnya keychain, penanda buku, bingkai gambar yang boleh hias hias tulis nama, lepas tu ada surat dalam botol, selain surat, kapsul pun boleh.

Macam dalam cerita Korea tu. Girlfriend bagi satu botol kapsul kat boyfriend dia kononnya macam ubat rindu ececeh. Lepas tu dalam setiap kapsul ada la ayat2 cinta. Sehari kena bukak satu je tak boleh lebih2. Kononnya bila dah bukak kapsul tu, rindu dia terubat la kan. haha. sape2 nak jadi romantik macam tu belilah dekat Taz. Eh tapi kapsul tu tak boleh makan. Bukan ubat betul.

Lagi satu, Taz terima tempahan kalau anda semua nak buat apa2 jenis kad contohnya kad perayaan (raya nak dekat ni weh!), kad jemputan (You Are Invited etc), Kad Harijadi, macam-macam lagi la. Wah wah. Rajin Taz mentang2 tengah cuti bersalin eh salah, cuti rehat dari belajar sekarang, bukak kedai pulak dia kan.

Ok. Cakap banyak tak best la kan. Sila lah melawat. Bagi komen tau :)

19 comments:

noor afzan said...

wahh..berbisnes lak skang eh..
ni ibu pejabat kat umah mana satu nih..
kok umah sendiri.
jln kaki je buley sampai...
hehe~

taz said...

kak afzan; kat rumah maktok la. penat tu nk jalan kaki. hehe

cik intanurulfateha said...

.hee bestnye ade blogshop!
.gud luck dear! :)

taz said...

cik intanurulfateha; heee, thanx :D

Ynn. said...

eceh i mcm suka jeee botol kapsul tu hihi nnt nk tgkkk :P btw i link tau

sizukaDeboss said...

congrates+besh of luck taz!
*sonokla da ade kedai sndiri eh..=p

taz said...

ynn; u suke? jgn u makan pulak. hehe

sizuka; cehceh. cakap macam kedai betul je padahal blogshop je. hehe

DIK AN said...

Good Luck dear!

taz said...

thanx dik an!

Max J. Potter said...

woot~! another uitm blogger? hehe. found yours on the list. i used to be in uitm. now im in skool. =) teaching. something i'd always wanted to do.

nice layout you have here. like it.

and your online gift shop is an interesting idea. keep it up!!

taz said...

Hye Max. thanx for the nice comment :D

Rara said...

dear , kad jemputan kahwin sebanyak beratus2 u boleh buat ke ? :P

taz said...

haha. rara nih. kalau u serius nak i serius je boleh buat. tp kena buat mock card dulu la tunjuk kat u berkenan ke tak. nti boleh tukar ape2 yg u nak.

niza said...

tahniah dik...semoga berjaya...

taz said...

kak niza; thanx kak :D

Pontianak Degil said...

Congrats dapat bukak kedai!
Nak jual kat Wanita eMall tak?
http://wanitaemall.com

taz said...

hehe. thanx bgtau. nti saye cekidaut.

::AnEp:: said...

wow..dh ade blogshop..dh pandai berbisnes skrg eh..apepon..gud luck..

taz said...

thanx :)