Wednesday, July 1, 2009

Cakap Tak Serupa Bikin

Tajuk diatas ditujukan kepada aku sendiri. haha. Beria an dulu kata lepas subpaper nak aktif blogging update hari hari untuk lepaskan rindu rindu korang sume kan tp hampeh. haha. Jadi mari kita mula kan sesi bercerita. banyak benda ni nak cakap. betul betul banyak tak tipu lg dah macam dulu.

Mula2 pasal arwah Michael Jackson ah kan. Semua blog nak cerita pasal dia aku pun nak. Memula aku dengar Maksu aku la cakap dia dah meninggal dunia ceh ceh sopan betul taz berkata kata. Mula mula aku tak rasa apa sangat tp malam tu aku tengak konsert dia dekat tv dengan maktok memang sedih la kan. aku lupa pulak dulu aku minat gila kat dia. hish. memang terimbas segala kenangan lama. Masa sekolah rendah Tokbah ajak pergi konsert dia tapi maktok tak bagi. ish ish. memori memori. Lepas tu kat sekolah nyanyi koir lagu Heal The World. Lepas tu aku gelak sorang sorang tengah malam tu sebab tengok video klip Thriller baru aku tau Geli Mat dapat inspirasi dari mana. haha. Gila sebijik. Dah lama aku abaikan Michael Jackson tau tau je dah takde :( Semoga rohnya dipelihara. Amin..

Ok segmen kedua. ni macam pengumuman la jugak. Baca je jangan nak bising kata taz annoying. ni dia punya blog sukati la nak tulis apa. haha.

Dengan ini diumumkan Taz telah berubah hati. Ececeh. Ayat cannot go. tak boleh blah. sekarang semua nak dwibahasa.

Hati Taz telah beralih arah daripada dia ni,




kepada yang ni




Babai Matsumoto Jun. dah bosan la ngan awak. awak punye kerinting pun tak hot macam lee min ho kekasih baru saya. haha. inaff taz inaff. perasan je lebih.

Ok kita teruskan ke segmen seterusnya. saja nak cerita laptop aku dah beralih arah jugak tp kerana terpaksa bukan kerana rela hati dan perasan macam tuan dia. Dia dah bertukar dari Windows 7 kepada Windows XP. abg aku la format balik suma. hari tu laptop aku apahal ntah dia badmood tak kuar apa apa pon kat windows. huhuhu. sedih. Windows 7 best. laptop aku nampak jelita je dengan warna pink pink menghiasi beliau tp sekarang dah tak jelita sebab warna biru. Dah la tuan dia tak suka biru. tsk tsk. takpe ah. redha.

Dah ah. cukup la setakat ni. banyak ah tu kan aku dah cerita. papai.





23 comments:

w a n a said...

hahahaha.. ni mst kess tgk BOF ni kan..??

tazz said...

ye la. ape lagi. dah habis tengok pon tengok lagi. hehe

noor afzan said...

welcome back my dear..
update selalu tau!
hehe~

MaHzAN said...

eh igtkan gmbr aku...pasni aku windu ko ar taz..hahahah

tazz said...

kak afzan; hehe ok :D

mahzan; aku depan mata pon ko rindu jugak an. nak wat camne. haha

sizukaDeboss said...

gali punye gali..bru tau lee min ho nie bru 22tahun..=D

tazz said...

ye ah tu. mude remaja lg mude dr bf i. huhu. nak couple leh?

Siti Jenar said...

:)

P.i.a.N ™ said...

HAHAHA. :D
perasan! ghaaa.. :D

tazz said...

pian; sebok ah! lalala

sizukaDeboss said...

eyt..xkan mao 2 bf kot??bg kt kite je la..hakhak

tazz said...

eh takleh. awak dah ade ryo. :P

MaHzAN said...

taz sila ke blog saya..saya ada adiah untuk anda saksikan..hahahaha

tazz said...

tak best ah hadiah ko!

~C.h.E.n.T.a..L.y.a.A~ said...

fuhhhhhh......daku pn trjatuh ht.......hehe

triple x malaya said...

best gak blog u...halo2..

tazz said...

lya; mane bleh lya da ade bf :P
triple x; tenkiu :D

firdaus said...

laa knape ltak pic aku last skali tu..?
malu aku auw..

klau ye pn suke kt aku, plz jgn gtaw org len..
aku fhm prasaanmu t'hadapku dinda..
ohh~ =P

da da..
sok aku tamao ko ltak pic aku tnpe izin lg kae.. =P

tazz said...

YA ALLAH. mcm panggang dgn api perbezaannya wahai kanda. hahaha

eLLa said...

i nyer lee min hoo..
pleaz..
jgn amek..
n..
u already taken r..haha

taz said...

eLLa ; ahaha. tak kire. nak jugak!~

h a p r a q said...

peminat citer korea/jepun upanya....sama la ngan akak...hehehe

taz said...

hikhik. boleh geng~