Saturday, July 4, 2009

Entry Cik Yah




Hai sume. nama saya Nabiyah orang2 kampung panggil Cik Yah. saya ambik alih blog kakak saya kejap. dia bagi saya buat ape je kat sini. saya dah letak lagu baru. comel kan lagu ni? macam saya. saya nak jadi penyanyi jugak macam Cleopatra Stratan. Ok sampai sini saja. saya tak pandai buat karangan panjang2 sbb saya budak kecik.




Nah video clip saya. tutup dulu lagu page ni kalau nak tengok.




12 comments:

firdaus said...

owh cik yah yg celik IT..
mngapekah kakak anda *cik kiah* begitu ngokngek..? =D

tazz said...

kakak sy ckp die jangkit ngan abg daus ah tu yg ade ngokngek sikit tu.

♥chentaMAYA™ said...

geeta!
lalalala~
besh!~

arifrusli said...

adik ke yg taip... padahal... kakak dia.
muahahha

noor afzan said...

comelnyer cik yah..

Siti Jenar said...

chomel

tazz said...

chentamaya; bestkankankan?

arifrusli; eh betul la. saye yg tulis. kakak saye malas dah nak update. eh abg arif ni hensem nak ngorat la.

kak afzan; aah comelkan saye. lg comel dr kak nor. hehe

siti jenar; mekaseh!

nurul khairunie said...

hey babe.
sorry lambat bagi url mraz.
here it is.

http://www.freshnessfactorfivethousand.blogspot.com/

enjoy reading him!

taz said...

thanx babe :)

shima said...

uiks.comey btol budak kesik tuh.sape name dia?nway.hye.nice to know u.

firdaus said...

wahai bekas-bakal-adik-ipar-aku..
akceli abg yg b'jgkit ngan kakak adik auw..
abg jd cumel pn die ikowt cumel gak..
abg kiut pn die nk ikowt gak..
abg ensem tamao lak die ikowt..

da nme pn follower kn..?
hee.. =D

taz said...

daus; eh ye ke abg daus? tp nape sy tgk abg daus yg mcm die? sape ikut sape nih? ish confuse saye.