Monday, July 13, 2009

Spongebob Ceplos Spongebob Ceplos.

Namaku Si Ratu Ok. Umurku 22. Lahir di kota nama Jakarta. lalalala


Atas tu takde kena mengena dgn Taz eh. Dia saja nyanyi sebab tibe2 terdengar2 dalam kepala. Ntah lagu ape ntah dulu masa dekat sekolah, my friend Alin yang nyanyi lagu ni. Sampai sekarang i ingat taktau la kenapa takleh lupa. Maybe sebab kelakar kot rentak dia. Hahaha. Gelak sorang2.


Hari ni puasa lagi :D dah 3 hari. Alhamdulillah. Abg aku saje je mulut bising kata dah nak dekat2 bulan puasa baru sibuk nak ganti. Padahal aku dah habis ganti masa kat Segamat dulu. Tinggal lagi 2 hari je. So, dah habis la. Takpe la. Iyekan je kata kata dia. Yang penting maktok beli lauk best untuk aku. ahahaha.


Tadi cek result MUET. Band 4. Bersyukur je la. Dah buat yang terbaik. Kawan2 yang lain semua yang berjaya tu tahniah :D


Lisa Surihani telah mendahului Fasha Sandha, Faezah Elai dan Scha Al-Yahya. Taz cakap pasal ape ni weh? Tiba2 je ada artis ni. Oh, lupa nak bagitau. Ni result pertandingan lumba jalan itik. Eh salah. Ni vote utk tazpunye poll kat tepi tu ha yang warna pink tu yang belah kiri tu yang bawah nuffnang ads tu yang soalan dia Artis Paling Hot Sekarang tu. ok dah. Kalau tak jumpa email Taz nanti dia bagi peta. Nasib baik i tak letak Megan Fox kat situ kalau tak dia la yang paling laju jalan itik eh salah, paling banyak vote sebab Daus undi sampai beribu atas dasar menegakkan kebenaran yang Megan Fox itu wanita sejati bukan transeksual. Ye Daus i sokong u. dont worry be happyyy.

Tadi tgk video dekat youtube.

Lelaki; There's something wrong with my phone...
Gadis; *diam*
Lelaki; You dont wanna know what's wrong with it?
Gadis; No.
Lelaki; You sure?
Gadis; Ok if im asking you what's wrong with your phone will you stop emailing me and leave me alone?
Lelaki; Of course.
Gadis; Ok. what's wrong with your phone?
Lelaki; Your number is not in it.


Haha. Macam sweet. Tapi sila lah tengok. Tak la sweet. Lelaki tu kelakar. Budak kecik jangan tengok. Kurang elok. i nampak ada dekat Video's Being Watch dekat homepage Youtube saja2 je nak tgk. Tapi tak la obscene.


Adik sedara aku tengah tengok Spongebob. Kenapa suara Spongebob macam suara Ceplos? Adakah orang yang sama?

blog ni tak berseri kalau takde gmbr i. Haha.
Hidung nmpk mancung dan kecik je kan kat sini.
Hipokrit
punye hidung.





20 comments:

RobinHood said...

Banyak Crita Dalam Satu..
Neway...
Cingrats 4 Ur Muet Ya!

HuhuHuhuhu
Ye Kew Suara Ceplos Ngan Sponge Bob Sama???

granulaz said...

band 4..tahniah..org lg 2 markah jer nk band 4..dpt band 3 je. :(

taz said...

hihi. thanx :D

aah macam same. cube la dgr.

taz said...

band 3 pun bagus jugak la :D be happy. eh macam mane boleh tau lg 2 markah?

cik intanurulfateha said...

.congratx dpt band4!:)

noor afzan said...

sayapun band 3 gak..
lagi satu markah kut nak band 4..
adeh~

taz said...

intan; thanx :D

kak afzan; mana tau markah?

DIK AN said...

Sayalah Patrick.

Hik hik!

taz said...

dik an; mana ada patrick. lari tajuk ni. hehe

firdaus said...

a'ah..
cbe ltak megan fox skrg..
sok jew mst lisa surihani da kne tggal 100m ke blkg.. =D


oh incik daus yg kacak, kiut, ensem, macho 2 eyh..? =P
akceli bkn die yg minat megan..
megan jew yg syiok sndr kt bliau..
lalu megan swoh laa incik daus tulis pape psl die.. maka incik daus yg baek aty ni pn tulis jelaa.. ahaa =D

taz said...

daus; ye la daus. die kirim salam kat ko td.

StingRay said...

maaf...idung aku lagi mancung...




miahahahahaa...

taz said...

haha. ade aku kesah? :P

anisizatyA.J said...

hi..hehe coplos tuh ape eh?

shima said...

ok ar dpt band 4.tahniah!ceh ayat skema.hahha.

taz said...

anisizaty; ceplos? tgk tv9 hari jumaat sabtu ahad if im not mistaken. pukul 9 malam.

shima; thanx :D

niza said...

hidung kecik pun tetap comel...hehehe...

taz said...

niza; mana ada kecik. gmbr tu tipu. hehe

::AnEp:: said...

macam2 la...huhu

taz said...

macam2 ada :)