Tuesday, July 7, 2009

Rahsia Muka Putih Suci

Tengah2 belek myspace Ain sekali terjumpa gambar ni. Ni kalau tunjuk kat bakal mak mertua memang dia suka. Tapi kena crop dulu karang dia igt anak dia nak terus kahwin tiga.


YA ALLAH. Masing2 sangat comel disini dengan muka putih suci penuh cahaya keimanan. ni masa part1 time ada apa ntah kat surau. Masa part1 selalu la pergi surau sebab memang selalunya budak2 part1 yang kena join apa2 aktiviti dekat UiTM tu. Memang tension masa tu tapi sekarang rindu pulak.

Sekarang sila teka mana satu Taz. haha. saje nak mengada suruh main tekateka padahal orang tengok hidung pun dah tau mana satu. trademark ok trademark. family trademark.

p/s; teringat masa tumpang bilik combi time nak ambik subpaper. "muke korang lain la. adik ko macam mamak sikit. tp hidung korang tetap sama". haha. marah syida. tukar la. macam arab. ceh. perasan vogue pulak dia nanti.

18 comments:

noor afzan said...

kekeke~
macam mamak nak macam arab..
hehe~

kalau dah pakai telekung tuh mmg ayu habess..
ngeh2..
kenal sgt mana satu taz..
x perlu nak teka kut~

♥chentaMAYA™ said...

3 3 cute!

taz said...

kak afzan; hehe. mmg la kenal dr kecik pon main same2. :D

chentamaya; heee:D

~C.h.E.n.T.a..L.y.a.A~ said...

sungguh suci murni yea muke2 kamo skalian......hehehe

taz said...

nak join jugak ke cik lyaa? hee :DD

~C.h.E.n.T.a..L.y.a.A~ said...

hehe......boleh gak tuh.......tp muke xbrape nk murni....haha

taz said...

hehe. mane ade. muke lyaa lagi la suci murni mengalahkan minyak seri murni~ :DD

eyena said...

err ni yg rasa jeles ni.. nak masuk lam gambo gak.. cukup 4 baru leh bermadu seadanya..haha.. eee apa aku cakap ni..waaa TIDAAAKKK..

DIK AN said...

Ini betul2 punya suci nih!

taz said...

eyena; boleh boleh :) saye nak jadi bini plg mude. :P

dik an; tau takpe!

♥ cik intanurulfateha ♥ said...

.cutenyee diee :)
.duduk puchong ktne?

taz said...

♥ cik intanurulfateha ♥ ; cute? heee. thanx. puchong dekat bt13. u look familiar la.

niza said...

alalala...comelnyer adik akak nih...jgn tgl solat tau yang...

taz said...

kak niza; ehehe. thanx. ok kak.

Dayu said...

alah...boleh kenal la mana satu tazz
yg comel loteh tu

*a'ah lah,nak amik satu gambar yg begini la..pastu buat2 tercicir kat umah mak mertua..*heheeh*

taz said...

ececeh. mama boleh buat2 tercicir.tunjuk je terus. hehe

Kojack de Alloohaa said...

err..mna 1 nk plih nih...aaaaarrgghh

taz said...

mane bleh, sume dah berpunye. ahaha