Saturday, August 22, 2009

PUASA :)

Assalamualaikum kawan2. cehceh. sopannya saya >_<

Firstly sorry sebab lama tak update. BUSY SANGAT SANGAT. Dah la last entry cerita pasal demam ape sume habis ramai tertanya-tanya saya ni masih wujud ke tak ke atau dengan bahasa kasarnye hidup lagi ke tak. Cehceh padahal 2,3 orang je tanya macam la ko ni artis Taz oi. ALHAMDULILLAH saya sihat je. Demam selesema dah lama hilang.

Dengan ini diisytiharkan hari ini puasa. Weee seronoknya. Tak payah bukak gerai awal awal lagi. Eh salah. Seronoknya dapat menjalani ibadah puasa bersama keluarga selama SEBULAN. InsyaAllah. Eh perasan. Kamu tu perempuan bukan lelaki. Dah lama tak rasa macam ni. Dulu puasa kat Segamat bukak puasa hari hari dengan si dia sampai roommate pun merajuk. Dapat puasa kat rumah sehari dua je kot? Then cuti raya pulak sekali dengan study week. Tak rasa nikmat raya langsung. Puasa tahun ni DEKAT RUMAH SEPENUHNYA DAN RAYA PUN LANTAK KAU LAH TAZ NAK RAYA SAMPAI SEBULAN DUA PUN. Kepada kawan kawan yang dapat cuti pendek tu, takpe. Belajar lebih penting. ececeh.

Oh. Hari tu dapat mesej pelawaan untuk mengikuti Ijazah Sarjana Muda sesi Dis 2009 lepas tu dia suruh pergi Student Portal untuk pilihan program. Masalahnya adalah, dah pergi student portal, dah click pelawaan untuk bla bla bla tapi keluar homepage student portal balik. Weh ape ni. Ikhlas ke tak nak bagi aku sambung belajar ni? Main-main pulak dia. Isnin nanti i nak call HEA je senang sikit.

Ok. Tu je. Selamat berpuasa semua. Jangan buat-buat lupa pulak nak korek hidung masa tengahari. haha

10 comments:

enyheartsdiamond said...

salam ramadan dear;)

Nabiel said...

SeL@maT bErpuAsa taZ!!!~

arifrusli said...

happy fasting~

ainey maryshal said...

selamat bepose taz

shima said...

pose x ari nie??nway epi fasting day.

mIsSy NiTa said...

aiyo mesti la btol2..
xkan uitm ajak2 ayam xpun wut august fool..
huhu..
bese la uitm nye webpage kan gile2 skit..
nnt igt tau kol.. n jgn lupe update ckp amik course pe tau..

noor afzan said...

selaamt berpuasa taz..
selamat sambung study juge~

ubaidillah alqasam said...

salam ramdhan... semoga ramadhan ini membawa kepada perubahan diri kita ke arah yang lebih baik.. salam ramdhan n salam perjuangan dalam menghadpi mehnah hidup...

Richeal Phil @ Ritz ^-^ said...

pose jgn tak pose taw... jgn tipo nampak lu makan kuih tadi.. kekeke..
nice blog!

firdaus said...

ohh sesungguhnye kaum wanita xkan mampu puase sebulan full cik kiah..
sedarlah yg anda tu perlu mandi wajib skali sebulan.. ahaxx!