Saturday, August 8, 2009

Surprise?

Macam kelakar je nak cakap ni surprise. Surprise tu macam kejutan atau kezutan atau rambutan atau sambutan eh salah salah.

Apa yang Taz cakap surprise semalam tu sebenarnya adalah hadiah untuk followers-followers blog Taz yang tak seberapa ni ececeh :p Sebenarnya penat sangat malam ni i ingat nak post esok je tapi janji tetap janji kan?

Ok semua. Masa yang ditunggu-tunggu telah tiba. Siapa cepat dia dapat. Semua pun tau kan i ada gift shop yang sekarang ni hanya ada greeting card sahaja sebagai produk utama buat masa sekarang. So, i dengan suka hatinya nak buatkan kad raya untuk 5 followers terawal comment dekat entry ni dengan mengomen, "Taz comel cantik jelita, saya nak kad raya dari awak boleh?" hahaha gila gedik Taz. Tapi syarat tetap syarat korang kena ikut je walaupun rasa-rasa nak muntah komen gitu.

Taz suka bagi orang kad raya. Tak best la kalau asyik nak bagi e-card je kan. Mentang-mentang dah maju :( Sesiapa yang 5 terawal i akan bagitahu. Tak payah bagitahu pun takpe korang tengok sendiri je kat comment nanti. Kepada mereka yang bertuah sila emailkan alamat anda nanti. Wah bestnye nak raya :D


*Yang tak berpeluang jangan putus harapan tahun depan ada lagi :)

35 comments:

Ynn. said...

Taz comel cantik jelita, saya nak kad raya dari awak boleh?


*ecehhhhh comel nye i, i siap bg u air mata sebaldi utk air sirap selasih u nanti :P

Muhammad Hafiz said...

Taz comel cantik jelita, saya nak kad raya dari awak boleh? tpi sya x nk card la.. hahahah.... saje je.. cari pasal...

arifrusli said...

Taz comel cantik jelita, saya nak kad raya dari awak boleh?

cik intanurulfateha said...

Taz comel cantik jelita, sis nak kad raya dari awak boleh? ;p

j0j0_bdiN@ said...

Taz comel cantik jelita, saya nak kad raya dari awak boleh?

plez,plez,plez..
nak jugak..!

taz said...

weh lagi sorang cepat2. yang muhammad hafiz tu tak layak sbb ahli keluarga tak boleh hahaha

Rara said...

Taz comel cantik jelita, saya nak kad raya dari awak boleh?

blowie said...

Taz comel cantik jelita, saya nak kad raya dari awak boleh?

*1st time baca blog ni,hehehe

Rara said...

Ah . Tak kira . I nak jugak .

j0j0_bdiN@ said...

taz... jojo kire menang la ni yek..
hehehe...

dah follow taz da kan...

morriss said...

huh..lambat semenet je...
apsal 5 je..buat la 50..haha

Paan Tanpa Adik said...

Nak semua. Ngeee...

taz said...

morriss; mati la nak buat 50. yang orang tempah pun belum sip +_+

paan tanpa adik; wekk! :p

arifrusli said...

cepat cepat pos kad.

taz said...

arif; eh eh. puasa pon belom sabar-sabar la. :p

Marina Ina said...

uwaaa! akak lambat ye syg.. =(
nanges..sob3

Teddy Reezwan said...

cantik jelita? terkesima mendengarnya..

[ LADYKiKi] said...

aluu chomel.. =)

Nedy Nadia said...

ala..x smpat
nak jugak!!..
hehee

Nedy Nadia said...

ala..x smpat
nak jugak!!..
hehee

Nedy Nadia said...

ala..x smpat
nak jugak!!..
hehee

joegrimjow said...

taz comel sangat sangat semenangnya cantik teramat cantikn tersangat sangat cantik dan memang cantik comel sangat sangat semenangnya cantik teramat cantikn tersangat sangat cantik dan memang cantik lagi comel comel nak kad raya!!

ok?
bley la
desperate
hheehee

taz said...

kak mena; takpe. next year ada lg :)

wan; ok taz mmg perasan :p

ladykiki; hye comel :)

nedy nadia; takpe next year cuba lg :)

joe; harap maaf :p

~Am Sya~ said...

alaaa~~

dh lmbat dh...wuuuu~~


^SyASyA^

w a n a said...

taz, u memg chantek jelita.. hehehe. nape 5 je tp x 50..?? hahaha...

~C.h.E.n.T.a..L.y.a.A~ said...

alo..............sdh............xsmpt....hehehe...lmbt ag ni nk tggu next raye...raye hji ek...heheh

ainey maryshal said...

ala mane aci nak jugak.....
broadband punye pasal la ni xnak connect aritu kalau tak dah dpt kad raye....
taz kad tuk pose pun boleh r

taz said...

waaa. mati la kalau ada kad puasa ngan kad raya haji. nanti la taz buat kad hari isnin sampai ahad :p

taz said...

OK NI DIA PEMENANG KAD RAYA EKSKLUSIF DARI TAZ :)

1. Ynn
2. Arif Rusli
3. Intan Nurul Fateha
4. Jojo
5. Rara


Yang lain cuba lagi tahun depan. :)

syasya said...

ahh tak nak tahun depan nak tahu nie gak

taz said...

syasya; share ngan arif je la. hehe

firdaus said...

Taz comel cantik jelita, saya nak kad raya dari awak boleh?

*taz, ko laa kwn aku dunia akhirat..
ko laa kwn aku yg plg tiut owh.. err bley laa kn..? kn..? =D

firdaus said...

Taz comel cantik jelita, saya nak kad raya dari awak boleh?

*taz, ko laa kwn aku dunia akhirat..
ko laa kwn aku yg plg tiut owh.. err bley laa kn..? kn..? =D

taz said...

daus: boleh blah! hahahaha. ko dah lambat :p

firdaus said...

alaa taz..
bley laa dinda..
bley laa..
bley laaaaa.....
plishhh...