Wednesday, October 7, 2009

Habis Madu Sepah Dibuang.

Mestilah kalau dah bosan kita nak tukar yang baru kan? Atau senang cakap, kalau dah lama pakai nak tukar baru jugak Eh eh apa benda ntah Taz merepek. Sebenarnya nak cakap i nak tukar poll Nuffnang yang ada dekat tepi tu. Yang dah terfikir yang bukan-bukan tu sila betulkan pemikiran anda sebab mana boleh nak tukar-tukar pasangan nih. Eh tetiba je. Padahal orang lain tak fikir apa-apa pun. -_-

Dah lama kot i letak poll tu. Thanks kepada yang menjawab :) Walaupun i saja bosan taktahu nak letak apa dah dekat blog ni. Soalan pun bajet macam blog i ni blog gossip-gossip artis pulak. Ok nak tukar poll pasal diri sendiri pulak lepas ni.

Untuk poll yang lama, keputusannya pun memang dari awal i dah agak. Malas nak cakap banyak dah. Tengok je gambar.


Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Free Image Hosting at www.ImageShack.us


I sukeee Lisa Surihani eventhough kadang-kadang jeles apesal dia cantik sangat? Haha

Ok baibai.

13 comments:

Melz said...

oh lisa..ko cun seh..wakakaka..so ada
poll baru ke taz ? uhuks

sizukaDeboss said...

pol baru nk bt soklan ape?cube bt soklan...'adakah saya(taz) hot?'
tgok kalo ramai jwb YA memang lagi pemes dri Lisa Surihani lorh...=p

taz said...

melz; a'ah. nak bagi idea ke soalan ape nak buat? hihi


sizuka; hahahahaha. dalam mimpi kot :p

Dilakochan said...

i pun suke lisa surihani..

dia chantik plus bijak pandai juga!
Love love.

nursarah87 said...

lisa?

boleh la..

cun..

huhu

Ries Lee said...

lisa surihani?
biasa jer...
huhu.

~Am Sya~ said...

suke gak kt liesa surihani~~ =)



^SyASyA^

StingRay said...

dah tergolek dah.....cairr....

chipsmore said...

sy suka lisa surihani juga..hehe..

btw, i klik ur nuffnang ;)

♥ana_bp86♥ said...

lisa cantik kan...huhuhuhu

Melz said...

ntah..haha xda idea memalam cenggini..uhuks

Cik Milah Sayang , said...

tapi kan ,
kalau tgk lisa surihani ni ,
mcm ada sikit macam Taz.
cume tang hidung je tak sama
haha. takdalah ,tp serius la


:P

pendapat mimi lah . hehe

taz said...

hahaha. tau la hidung i besar, tsk T_T