Friday, October 23, 2009

Sayang, I dah grad :)

Sayang, i tau i macam menjauhkan diri dari u. I selalu lupa dekat u sejak kebelakangan ni and i pun selalu abaikan u. I harap u tak kecik hati. I busy tau hari tu. Walaupun busy tu dah habis dua tiga hari lepas, i saje je buat-buat busy lagi sebab i memang sengaja nak abaikan u. EH salah salah. I malas nak update u sebenarnya sebab adik i asyik nak guna laptop je. Sepupu-sepupu i pun sama. Ayah i pun sama. I nakkan privacy antara kita ececeh. Hahaha. Gedik ah kau ni Taz. Tau la sayang kat blog sendiri agak-agak la sikit. Eh kejap. Lagi sikit je. Sayang, u nak tau tak i buat apa hari tu? Mesti u bangga kalau u tau. Kahkahkah. Ok Ok. Sayang, sebenarnya i nak cakap i dah grad!!! Fewwit fewwit. U bangga tak? Ok sekarang i nak update lah kan bagi pembaca-pembaca u pun bangga sama.

Ok tadi i berbicara dengan blog i. Sekarang dengan korang pulak. Hikhik. Sorry la sebab lambat update. Seperti yang korang baca tadi, i memang takde masa nak update pun sebab kurang mengadap laptop sekarang. Kalau mengadap pun, nanti ada orang kat tepi-tepi i, i malu lah nak tulis kan. Nak update blog ni memerlukan privacy ececeh :p

Seperti yang dibangga-banggakan tadi pun, i nak update pasal konvokesyen hari tu. Ceh padahal diploma je dah kecoh satu kampung. Takpe la. Bila lagi kan nak kecoh-kecoh. Hehe. Malas la nak bercerita panjang. Tengok gambar je la.

Tandas sebelah kiri ye.

Jendul seh dahi budak ni. Baru perasan.
*tak sedar diri*

Ayah, Taz, Ibu, Adik :)

Ayah dan ibu ter-chenta.

Ibu :)

Dengan adik.

Dah balik pergi makan dekat kedai Uncle Fara.


Dengan Maktok.

Ok baibai.

:P

29 comments:

w a n a said...

congratss tazz!!

eyena said...

tahniah2..hehe

taz said...

wana; tenkiuuuu :)

eyena; tenkiu jugak :)

Dilakochan said...

Hey taz darling!
Congratsss yea!..

dah grad! :D

taz said...

dilakochan; tennkiuu lagi :)

enyheartsdiamond said...

congratsssssss;)

u canteq!

taz said...

eny; hikhik. thanks :)

SejarahCintaMastura said...

wah... bestnya dapat ijazah... tahniah akak taz comel... haha.. ;-)

mIsSy NiTa said...

congrats tazz..!!
wah dpt buku..
jgn wut perhiasan je..
huhu..
btw ctk baju..

taz said...

mastura; hehe. diploma je la dik. anyway thanks :)

kak nita; takde la. bace tu. tapi time2 nak tidur nak bg mata ngantuk :P baju tu sponsor la kak. haha

Haneem said...

waaa~
besh nye dh grad.
xsbr nk grad.

congratss tazz

:)

taz said...

thanx haneem :) nanti grad la tu. study rajen2. hehe

aien~s corner said...

congrate.. aien lame lg nk grad.. huhu hehe

shazika said...

tahniah taz!

w a n a said...

taz chantek masa konvo! hehe.

taz said...

aien; thanks! takpe. semoga berjaya :)

shazika; tenkiuu :)

wana; hihi *malu* :P

cikTATY:) said...

sis cun! huhu. uitm student eh,
sme la kite.
nk grad jgk. tp lmbt g.
:D

kEy said...

wah3....
rupenye2 anda lah ye yang menyebabkan dataran angin tuh penuh 0rang.
hehe...
aritu kawan kite p0n grad gak!
rase nye ari yg sme ngan taz ni..
die dak electrical, xslh, dak dip akaun p0n ari yg sme..hehe...~

taz said...

taty; hehe. good lauck dik! grad on time tau. course ape ek?

key; hahaha. bukan salah saye~
yup! mase tu pun budak2 engin ade sekali. sesi petang kan?

~blOody~ said...

tenkiu...coz bg smgat..cm pnh nmpk kt uitm sgmat dlu

taz said...

yela. satu kampus kot :)

♥ladykiki♥ said...

eceheceh swetnye dia :p
Tahniah beb

khaiRur_FaiQ said...

CongratS....

khaiRur_FaiQ said...

Congratss....

taz said...

thanks kiki and faiq! :)

::PoRcUpiNe:: said...

chumel nye u:)

~C.h.E.n.T.a..L.y.a.A~ said...

happy nye die da grad..
ok turn lya lak hr isnin ni...
wish me luck..
takot gak trsadung dpn2 org ramai neh...
neves nye psal...hehe

PHIRDOTE said...

Congrat :D

taz said...

lyaa; hahaha. taz pun same hari tu. cuak gila. dah la pakai heels tinggi tak igt. hahaha. byk2kann selawat k :)

phirdote; thanks :)