Thursday, October 29, 2009

YES!


BigBang is back! Hahaha. I letak video clip baru diaorang dekat blog. Dah lama weh blog ni takde lagu. Tapi kalau nak dengar tu kena tekan play sendiri tau. Sebab i tau kadang-kadang orang tak suka nak baca blog yang ada lagu ni semua. Sebab i pun macam tu. Haha. Takpelah asalkan i jujur. Bukanlah tak suka tapi i ni selalu dengar lagu macam korang lah jugak bukak lagu favourite dekat Winamp etc. Lepas tu jalan-jalan blog orang je, tiba-tiba ada lagu lain ikut menyanyi sama, tak tau dah nak dengar mana satu. Sesiapa yang ada letak lagu dekat blog jangan ambil hati tau. Suka hati korang lah nak letak lagu ke tak. I nak sibuk watpe pulak kan? hihi

Berbalik kepada tajuk, i letak lagu baru BigBang. Cari la dekat sebelah kiri. The third BigBang's Japanese single. Baru je released. I'm a new fangirl of BigBang sebab dulu im not really into K-POP. Haha. Sekarang I sukaaaa gila dekat TOP and i bet takkan ada artis lain yang boleh menggugat kedudukan beliau dalam hati i. Ececey :') Tapi lagu yang ni dia tak nyanyi banyak. But, when he start rapping around 3:28, dah cukup buat i excited miang gatal mengenyam apa semua. Ok fine. Tak kisah la. Tapi i suka sangat sangat sangat dengan BigBang especially TOP. Sayang, sorry tau sebab hari tu i terlebih excited pulak Minho nak datang Malaysia. kahkahkah. Korang geli eh? Ok la i stop. Lebih-lebih nanti karang boyfriend i merajuk terus dia letak gambar-gambar Sayumi Michishige buat album dekat Facebook kang.

TOP oppa! ^^

Ok bye! :)

13 comments:

Haneem said...

every morning rmh i mcm ada konsert korea.
my lil sis sk sgt dgr korean songs n dia akan psg kuat2.
speaker tggu masa je nak jahanam.
ahaha.

:)

Suka Bebel said...

agak agak kalau aku yang sengau ni nyanyi ko sudi jadik peminat tak?hehe

dianna said...

hehe i dont know them. but they are good looking :)

taz said...

haneem; haha. tawu takpe. i pun macam tu. tapi bila ada orang tegur bising sgt, i pakai la earphone dengan sorang2 :P


suka bebel; buat sikit video hantar kat i. :P


dianna; YES!! they are trully good looking especially TOP.

cybernetic88 said...

aha ske lagu ni ye?. btw korean kte mnt jgk. kalu sdp ddngr la. kte try dngr lagu ni sdp ke x =P

cikTATY:) said...

lol, npe yeah minat top. sian kat seungri yg cute miut tuhh. ngeeh!
i minat seungri. adik mnt top mcm org gila meroyan. haha. suka psg lagu top kuat2 bigit tlnga. haha :D

taz said...

cybernetic; ahah. memang sedap. dengar la :)



Taty; hihi. tak boleh la nak minat yg lain. nak TOP jugak. nasib baik u minat seung ri adik u minat top. kalau sama mesti gaduh berebut2 kan? hehe

anish said...

best! :)

Razman said...

bang2 boom mcm lg bes je..=P

taz said...

anish; YUP! :)


razman; kutuk nampak. belasah kang! haha

izz4tiee said...

hehe, da dgr lagu top solo. baa. best gile

Cik Adek Manes said...

i'm also k-pop addicted.. bley geng la adek.. hehe.. ! I pon minat BB gaks.. but i luff GD more.. so somels lah die.. TOP plaks sgt macho.. ! sore dier smexy wooo.. !

Cik Adek Manes said...

i start with DBSK.. pastuh SS501.. kendian addicted ngan bebudak 2PETANG.. skang 2PM dh slow pasal leadja dh kena kick.. skang tatawu dh nak start layan sape lgi..

but i found a new boyband group..

BEAST & MBLAQ.. baru nak start melayan.. so far dedua cambest.. woo ! betambah² stok anak² ikan baru ku.. kuikuikui..