Friday, November 20, 2009

2012



Hari ni pagi² dah bangun terus nak kemas rumah. Tak pernah². Selalu berlengah² tidur² ayam kejap. Haha. Poyo ayat tidur² ayam. Padahal sambung tidur selagi Maktok tak bising suruh bangun. Hari ni lain sikit sebab semalam dah plan nak tengok movie cerita 2012. So kena bangun awal kemas² lepas tu tolong Maktok masak sikit² je supaya masa keluar hati senang kerja rumah dah siap.

Taz pergi dekat IOI Mall, Puchong je. Malas lah nak pergi jauh². Tiket wayang pukul 3 so sebelum cerita start kitaorang pergi jalan² dekat kedai barangan Jepun yang harga dia semua RM5. Semua barang dalam tu diimport dari Jepun. Tak ingat la apa nama kedai tu. Haha. Ingat kan kalau dah pergi kedai tu, beli barang² yang ada ciri² ke-Jepun-an macam chopstick ke, face-roller ke, ape ke. Last² beli benda ni.

Rantai adik i beli. Cincin i beli.

Tumbuk orang pun best. Hihi :P

Taz dengan adik.

Baik pergi kedai RM2 je. Ade jugak kot. Tapi takpe la. I jatuh cinta dekat cincin tu sampai hati i meronta² untuk memiliki beliau. Haha. Ada lagi satu i beli. Iaitu sebuah purse yang boleh muat masuk duit, pendrive, kunci basikal, handphone, make up apa semua. Nak upload gambar malas pulak. Tak penting pun. :P

Hari ini ada sebuah pembaharuan dalam hidup i iaitu i dah boleh upload gambar dekat twitter guna handphone. Hiihii. Dulu tak boleh sebab i punya MMS setting ada problem. Sekarang dah boleh :) Nanti senang la nak tunjuk gambar dekat korang kalau i pergi mana² nanti. Cepat dan pantas tapi mahal la kena cas 25sen. Tapi tak mengapa. Apa² pun, jangan lupa follow Twitter Taz. Babai.



11 comments:

Dilakochan said...

Alaa...dila still prob x leh nk
upload photo gne phone.

taz setting ape yek?

~C.h.E.n.T.a..L.y.a.A~ said...

taz
nk cincin tu
haha

♥chentaMAYA™ said...

oh!
taz!
cicin 1~

hee~

SejarahCintaMastura said...

waahh.. bestnyaa tgok wyg.. tak ajak kitaa puunn.. huaaa.. :DD

fiD said...

adek lg tinggi kew.. uhuhuh

fitrah said...

taz poyo owh.
kdai 2 ringgit jew 2.
hahaha..
asl x sruh top beli an jew??

kampung blogger said...

hahaha ringu gile kat ko test...
nie generasi nie...
wow cincin leh bagi aku x
aku nak masuk meminang awek aku lah
hahaha

gegen said...

salam kenal...buat orang cantik ini...numpang keren disini yah...
Hi everyone
I would like to present my site:

astaga.com lifestyle
keep lifestyle on the net
belajar ngontes
lifestyle
style on the net
astaga.com lifestyle on the net
astaga.com lifestyle on the net
astaga.com lifestyle on the net
astaga.com lifestyle on the net
astaga.com lifestyle on the net
astaga.com lifestyle on the net
astaga.com lifestyle on the net
astaga.com lifestyle on the net
Tips Memperringan Loading Halaman Situs/Blog Anda
style gas poll
astaga.com lifestyle on the net astaga.com lifestyle on the net
astaga.com lifestyle on the net
astaga.com lifestyle on the net
astaga.com lifestyle on the net
astaga.com lifestyle on the net
kerja keras adalah energi kita
kerja keras adalah energi kita
kerja keras adalah energi kita
astaga.com lifestyle on the net
astaga.com lifestyle on the net
astaga.com lifestyle on the net
kerja keras adalah energi kita
kerja keras adalah energi kita
kerja keras adalah energi kita
kerja keras adalah energi kita

MIMI ZUZU @ M1N4M1 said...

aku suka cincin ko..cumil2

Ain Shahiratul Husna said...

boleh saya tnye tak??Kedai DAISO tu dekat IOI Mall kan??tapi kedai tu tingkat brape ek??saya cari2,x jumpe pon...plizz reply

Anonymous said...

Ain: dekat wing baru. keluar dekat pintu belakang popular jalan straight je. betul2 berhadapan pintu belakang popular.