Tuesday, November 3, 2009

Hai, nama saya Taz.

Hoi korang. Dah lama tak update blog. Semuanya sebab ini. Eh sabar dulu. Pukul 12 malam nanti baru boleh sebab sekarang tengah private. Hehe. Jangan risau sebab blog terchenta i yang ini tak akan terabai. Kenapa i nak buat blog lain? Suka hati la dah blogspot ni free buat la banyak² i suka. Haha.

Blog ni i tulis dalam Bahasa Melayu. Yang lagi satu, i tulis dalam Bahasa Inggeris. Tak kisah lah i punya BI berterabur pun, tak salah kalau mencuba. Lagi pun menulis dalam Bahasa Inggeris kan boleh meningkatkan mutu berbahasa inggeris kita. Eh betul ke ayat i? Tengok tu, BM pun berterabur jugak. So, sama²lah kita berusaha meningkatkan penguasaan bahasa masing². Nanti i nak kahwin dengan orang jawa, kena buat blog bahasa jawa pulak :)

Ok la. Baibai :)


3 comments:

SejarahCintaMastura said...

hehe.. blog lagi satu tu dibuat di atas keminatan akak taz terhadap dia ye?

Razman said...

aku teringin nk wat blog bi gak..tp dlu try stat, ni je mmpu aku tulis..


"hye everyone, hw r u?"

pstu jam dh aku..

taz said...

mastura; hahaha. ye la tu kot :P


razman; hahaha. kau ni kerja nak bagi orang ketawa je kan?