Thursday, November 5, 2009

Lepas Ni Dah Malas Nak Tukar Layout Lagi.



Dulu Taz suka sangat tukar² layout. Macam² dah layout Taz guna sebab cepat sangat bosan. Haha. Lepas tu bila dah tukar layout tu, memang masalah lah kan bila gadget² semua hilang. Fuhh. Penat tu nak buat balik semua. Nasib baik buat back up copy code dekat notepad lepas tu paste balik macam mula². Cuma yang tak syok tu nak letak link blogger² lain. Kalau dua tiga orang tak pe la jugak. Ini berpuluh² link. Sebab tu masa baru² tukar layout 3 column yang Taz pakai ni, Taz takde letak link blogger² lain. Macam bajet bagus je kan taknak letak link orang lain. Cehceh. Haha. Bukan apa, sebenarnya sebab takut nanti terasa nak tukar layout lain pulak. Hish.

Sekarang ni dah malas dah nak tukar layout. Kalau agak² boring, Taz tukar corak background je lah. Lagipun takde effect ape² pun. Sebab tu dua tiga hari ni background asyik bertukar macam chameleon je. Haha. Eh, chameleon kan binatang yang tukar² warna tu? Kalau salah buat malu je.

Ok, terus kepada niat sebenar, Taz sebenarnya nak letak link² blogger lain yang ada link kan blog Taz dekat blog dia dalam blog Taz supaya dapat mengeratkan tali persaudaraan antara blogger² ececey haha. Baca lagi sekali kalau tak faham. Haha. Jadi, sila tinggalkan url blog korang dekat ruangan komen, shoutbox, etc.


Eh lupa nak cakap, i terasa macam diri ini poyo pulak nak buat badge. Eh orang panggil badge ke? Lantak lah. Kalau korang nak link kan blog i dengan lebih berseri(?) gunalah link bergambar(?) yang i buat tu cari dekat tepi belah kiri :') Ntah apa² ayat. Sila abaikan penyalahgunaan bahasa dalam blog ni. Tapi kalau nak tegur dan betulkan apa² yang salah amat²lah dialu²kan. Saya budak baru belajar. Ambil galah tolong jolokkan. Buah cempedak dirumah jiran. Kalau salah tolong tunjukkan. Terima kasih daun pisang. Bye!

Update; Oh baru tau orang panggil benda tu banner. Bukan badge la Taz oi.


15 comments:

gantang said...

tazz,ak dh lme dh letak link blog ko kt ak,hihihi...
pe ag,tkr2 la...
ni blog ak http://gantang.wordpress.com

absent-minded said...

im backkkkkkkkk=)
tp malas la nk update blog...
jus nak jalan2 bce blog org...
bleh kan?
hmmmm current layout ni dah sgt cntik xyah tkr2 dah...
hmmmm yg about smbung dgree tu im pretty sure la taz dpt smbung cume xtau tcampak mane la...=)
all da best ...

absent-minded said...

blog ni masih kelihatan kacak walaupun mggunakan chrome=)

SejarahCintaMastura said...

haha... akak taz... sy dah lama lah letak link blog akak yang comel ni..

jgn lupa link sy tau http://sejarahcintamastura.blogspot.com

mcm mana akak buat banner tu? ;-)

fiD said...

pink = kamu ... memang kacak mc bf kamu, he

Legasi Piston Pecah said...

same la...
mmg leceh nk tukar2 layout nih...

PutraRocker said...

dah cantik ayam ni...wakakkaakaka

dianna said...

taz, link me up :)

enyheartsdiamond said...

link me..link me;)

Ries Lee said...

saya kalau boleh nak tukar layout tiap2 bulan..
best tak?

taz said...

gantang; ok dah letak! :)

wafi; heee thanx :)

mastura; buat banner? edit je gambar dulu nanti akak bagi coding eh :)

fid; haha

piston pecah; tau takpe.

putrarocker; ayam?

diana; ok sudah :)

eny; ok sudah juga :)

ries lee; best memang best tapi leceh -___-'

sayaana said...

betol2...
ms 1st time nk tuka layout, mmg haru hbis...
t'pkse buat balek =(

skrg tidak lg...
dgn ade nye notepad..
cume perlu copy n paste n copy semula...
ahahaha..
(papetah)

taz said...

sayaana; tu lah. canggih kan notepad nih. hahahha :P

noor afzan said...

orang kata..
haa..orang yang suke tukar2 nih..
x setia..
ha..ha..
takut x..?
takut x..?
ececeh..gurau je..
itu orang kata kan..
bukan kita..

k, akak da nampak dah url akak kat list awak..

thevirus said...

alar relax je...
pelan buat...