Friday, February 19, 2010

Blog Jenama Baru. *brand new blog* haha

Hai korang! :D ok tak kisah la kalau i cakap sorang² pun sbb i sure blog ni dah takde pelawat pun. Dah la pemalas gila nak update. Kesian blog kesayangan i ni tak dapat sambut tahun baru sama² dengan i. Ni dah bulan Februari dah pun. Tsk. Diharap beliau dapat bersabar kerana tuannya sudah jarang memberi nafkah kepada beliau. ececey. haha. *gelak sorang²*

I dah tukar layout. Bosan dah hari² tengok layout lama. Lagi pun, so many changes happened in my life, so apa salahnya i nak tukar layout, terasa fresh sikit. And hopefully, i akan rajin update lepas ni. InsyaAllah :)

Belajar dekat UiTM Shah Alam memang hectic gila. Mula² memang rasa sedih sangat. Pergi kelas kena naik bas, jalan dari bas ke kelas kena mendaki, haha ayat nak mintak simpati ah kan. Tapi keadaan fizikal sama je macam dulu. Ingatkan boleh kurus sikit ke ape ke. Tsk. Dah la subsidi makanan tak dapat. Haih. Memang kena survive sekejap ah kan. PTPTN ambil kelompok kedua punya kan dah dapat lambat. Haih. I dapat kolej. Bukan dapat. I mohon. Kena bayar RM460 pulak. Ingatkan duduk kolej free je. hehe. Nasib baik roommate i ok. Lama² i dah suka belajar dekat sini. Kawan² pun best :)

Earning Nuffnang i tak bertambah sudah begitu lama. Di harap anda semua dapat membantu. ececey :P

5 comments:

sizukaDeboss said...

oh dah lama tak nmpk taz..kemana menghilang?btw..rsenye blog nie rmai followers kot..xmustahil boley earn nuffnang smula..heeeeeeeee

taz said...

ehehe. busy la. :P tolong la rajin2 click. tu pun kalau nuffnang i muncul la. mana tau dia merajuk pulak. haha

Asyraf Abdul Rahim said...

haha, baru je smlm cakap dgn adik taz pasal blog taz. bapak best. mane taknye, taz asyik sibuk bertweet2. haha. selamat kmbali. :)

taz said...

asyraf; adik taz yg mana tu?

'ain yusoff said...

taz!!! u dapat tukar uitm?? sgt best. ape alasan u? how? susa x?
btw, i xknl u n neither do u.
i seriously xtau how to connect with u..
i do have FACEBOOK, search:
'ain yusoff
n FORMSPRING, http://www.formspring.me/ainOFF



pls reply.