Saturday, February 20, 2010

Sabtu-day


Hai korang. Selamat Hari Sabtu. :) i dah balik kolej dah ni. Ingatkan boleh la nak surf internet guna wireless terhebat UiTM ni. Tapi malangnya tak boleh connect dekat meja study i. Tapi bila pergi meja roommate boleh pulak kan. Tapi bila dah connect, tak boleh guna jugak. Mengundang kemarahan betul. Ni pun i update dekat cc. Haih.

Tadi baca blog blogger kesayangan iaitu Cik Rara Manis, ada tutorial macam mana nak tweet via SMS untuk pengguna² Celcom, yang bayar RM1 seminggu dan korang boleh Tweet sebanyak mana korang nak. Memang berbaloi². Haha. Before this i guna Maxis, so Tweet guna GladlyCast je la. Tapi bila dah beli number Celcom ni, susah pulak nak Tweet via SMS. Takkan nak tukar simcard semata² nak tweet and bagitau i beli choki² kat kedai depan rumah kan? Memang tak berbaloi. So, sesiapa yang guna Celcom and nak try application ni, sila ke blog Cik Rara Manis :)


Ok la. Nak out. Takleh lama² kat cc. haha.


EH lupa. Follow² la Twitter i. :)

4 comments:

Rara said...

Wahhhhhhh thankyou Yayang sebab promote link I :DDD

Muah muah sayang Celcom kan kan kan :*

noor afzan said...

dah folo..=)

k.i.w.i said...

still makan coki2 ke taz?aha.
comel2.
:)

faizmutalib said...

Ohh. tweet via sms. Macam berbaloi =)