Wednesday, May 19, 2010

Angkara Kopi :(



Tadi ayah i suruh buatkan kopi. Sebagai anak yang
tak berapa cemerlang, i pergi dapur buat kopi. Ntah macam mana kopi tu boleh tertumpah kat atas handphone i yang berada elok sekali di sebelah teko tersebut. Kenapa la beliau memilih untuk duduk disitu? Kenapa? Kenapa? dan KENAPAAAAAAA???? Walaupun kopi berbau sedap, malang tetap tidak berbau T_______T

Ok dah. Cukup sedih sedih. I nak happy happy pulak. Tadi i dapat idea dari blogger cantik cik Awin, untuk menyertai 30 Days Project beliau. Jadi, adalah idea i nak update apa time cuti yang bosan ni. Kat bawah ni adalah senarai perkara perkara untuk di update dalam 30 Days Project tu. Weehheee. Tak sabar :D

Day 01 — Your favorite song
Day 02 — Your favorite movie
Day 03 — Your favorite television program
Day 04 — Your favorite book
Day 05 — Your favorite quote
Day 06 — Whatever tickles your fancy
Day 07 — A photo that makes you happy
Day 08 — A photo that makes you angry/sad
Day 09 — A photo you took
Day 10 — A photo of you taken over ten years ago
Day 11 — A photo of you taken recently
Day 12 — Whatever tickles your fancy
Day 13 — A fictional book
Day 14 — A non-fictional book
Day 15 — A fanfic
Day 16 — A song that makes you cry (or nearly)
Day 17 — An art piece (painting, drawing, sculpture, etc.)
Day 18 — Whatever tickles your fancy
Day 19 — A talent of yours
Day 20 — A hobby of yours
Day 21 — A recipe
Day 22 — A website
Day 23 — A YouTube video
Day 24 — Whatever tickles your fancy
Day 25 — Your day, in great detail
Day 26 — Your week, in great detail
Day 27 — This month, in great detail
Day 28 — This year, in great detail
Day 29 — Hopes, dreams and plans for the next 365 days
Day 30 — Whatever tickles your fancy

Ehehehe. Lepas ni tiada lagi alasan untuk labah labah bersawang dekat blog i. Terima kasih Awin comel :)



5 comments:

noor afzan said...

project 30 days?
apekah?

ape jadi kat hset itu kesudahannya?

taz said...

senarai yg nak di update utk 30hari ni. hehe.

ntah la hp tu. tak boleh nak tekan no 2,3,8 dgn 9. tak boleh la nak on sbb tak boleh tekan password T______T

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

.wahh bestnye taz!
.tp nt lepas 30 hari tu, nk update ape plak? ;p

Mohd Shahrul Hafizi said...

Menarik. Selamat berusaha! :)

hawanasir said...

nak buat! hee :D