Monday, May 17, 2010

Sumpah taktau nak bagi tajuk apa.



Sumpah taktau nak update apa. Bila dah lama tak update ni, semangat blogging memang nipis T___T

I janji akan start blogging balik bila dah habis marathon cerita Adamaya dengan baca novel Lagenda Budak Setan yang ada 600++ muka surat tu. hehe.

Tadi jalan2 dekat facebook i ternampak benda ni ha.


Sumpah best kalau dapat. Boleh main make up2. Kahkahkah. Seriously, kalau dekat Segamat dulu, i rajin la jugak hari-hari pergi kelas, kalau tak hari hari pun, selang sehari, i make up pakai eye shadow lah eyeliner lah. Tapi lipstick tak lah sebab i pakai Lipice je :) Light make up je la. Yang nampak natural tu. Tapi sekarang ni, sumpah malas. Pakai eyeliner dengan Lipice je. Eyeliner pun kalau rajin. Kalau malas, Lipice je. Kalau muka ni tak jadi pucat macam orang baru lepas merentas desa, sumpah, Lipice pun malas nak pakai T___T

I rasa make up ni ok kualiti dia sebab i dah tegok dekat Youtube. haha. Boleh la suruh ibu i beli. Dia kan nak jadi mak andam :P

Ok lah. Tu je nak cakap. Sesiapa baik hati sila lah bagi i hadiah Manly 120 pallette eyeshadows tu. heheheee


4 comments:

~C.h.E.n.T.a..L.y.a.A~ said...

taz..
cpt kembali berblogging
hehe

f a r a ツ said...

taz..i da beli...best..!

taz said...

lyaa; hehe. ok ok :)

fara; alaaaaa.. jeles! T______T

Mohd Shahrul Hafizi said...

mana nak beli ni? nak belikan utk bonda i la.