Wednesday, June 30, 2010

All About Photo!


30 days Project untuk hari ke-7 hingga 11 semua pasal gambar so apa salahnya kalau buat sekali semua. Haha. Dah la tertinggal banyak hari. Sepatutnya dah habis lama dahh. T______T

Ok lets start! :)

Day 07 — A photo that makes you happy

Sebab? Sebabnya bukan senang nak tangkap gambar diorang macam ni. Hehee

Day 08 — A photo that makes you angry/sad

Sebenarnya kena pilih salah satu. Photo that makes you angry or sad. Nak pilih yang sad tapi selongkar² gambar tadi ternampak gambar ni jugak. Haha. terus nak buat dua². So yang ni gambar yang buat gua hanginn satu badan. Sebab? Malas cerita. Baca sini. And gambar yang buat saya sedih gambar ni;

Sebab? Rindu dekat arwah Tokbah.

Day 09 — A photo you took

Banyak sangat kot. Taktau nak tunjuk mana satu. Ni lah budak gedik hidung kembang, adik Taz paling bongsu.

10 — A photo of you taken over ten years ago

10 tahun lepas maknanya masa saya darjah 6 lah kan? Haha. Nah ambikk


Day 11 — A photo of you taken recently


Macam familiar je gambar ni. Haha.
Ok la. Bye! Thanks for reading :)

6 comments:

intanurulfateha ❤ said...

comel lah adik taz tuhh
eh hidung die x kembang
hidung chacha lagi kembang! XD
hahaha!

dianna said...

taz sygg comelnye adik :) mata bulat tau. mcm anime. hehe taz result korea mcm mana? hehe mesti gempak kan?

taz said...

intan; haha. chacha tu sape sis?

dianna; hehe. alhamdulillah dapat A. tapi subject lain hampeh. hahha. dianna pulak? mesti semua gempak tuu >___<

Winnie Cik Mastura said...
This comment has been removed by the author.
noor afzan said...

wahaha..
banyaknya gambar..
uih, dapat adik bongsu pompuan eh..

last tahupun adik lelaki je..
tetiba ada lagi eh.
cumel2..

enyheartsdiamond said...

tak abis lagi projek 30 hari tu? :D

sedey tgok pix tokbah taz :'(