Tuesday, June 29, 2010

Bantuan.

Sorry dah dua hari tak update :( Sibuk make-over blog yang lagi satu tu. Hehe. Taz nak mintak tolong korang, kalau korang bukak blog ni, adakah keluar macam gini?

Kalau ye, bagus lah. Taz dah try guna Mozilla and Google Chrome, so far ok je.
Tapi kalau guna Internet Explorer, terus jadi macam gini.

Macam hampeh je. Haha. Oh ye, sesiapa yang sebelum ini ada link kan blog
saya lagi satu tu, saya dah tukar link. :)

klik sini--> http://tazjaafar.blogspot.com/

Babai layout lama T_____T

Design ambik dekat sini. Tapi classic template. Perlukan kesabaran yang tinggi ye kawan².

Bye! Thanks for reading :)

10 comments:

intanurulfateha ❤ said...

sis buakk gune mozilla
jadik!
cantik lah taz
jeles!
T__________________T

taz said...

sis; hehee. readymade je tu. edit sikit2.

sizukaDeboss said...

sungguh.cool gila layout baru tuh.classic template memang slalu best best kan tp kne sabar.sukaaaa.thumbs up!

taz said...

hehee. tankiu. :)
make sure guna mozilla or google aww :p

Ries Lee said...

ok jer.
pedulikan internet explorer tu..
bukan ramai org pakai pun..
macam dah tak releven...

taz said...

ries; pelik jugak bila ada org still pakai IE. Taz try guna, lambat gila dia nak loading. -_-'

.Anna. said...

saya guna chrome. jadi..!
& chantek sgt! ;)

taz said...

anna; tq anna! :)

ciEk NiENa said...

saya bukak guna google chrome, kuar cam besa je.. hehe.. cute3..

taz said...

taz; hehe. 'besa' tu maksudnya besar or biasa? :p
neway thanks :)