Friday, June 25, 2010

Masih Belum Terlambat.

Tajuk nak gempak macam nak ajak jual One Drop Perfume je kan? Heheh. Kelmarin, bersamaan dengan 20 June 2010, saya join reunion dengan kawan² sekolah menengah iaitu SMK Puchong Utama 1. Bertempat dekat Bagan Lalang. Sangat lah penat sehingga terasa hingga hari ini sebab tu blog tak update *alasan*.

Jadi, di kesempatan ini, saya nak ucapkan Selamat Hari Bapa kepada Encik Jaafar bin Mahmuddin merangkap ayah saya yang terkacak di alam semesta. Amboiii bodekk. Hehe.

I love you ayah! :)

Esok saya update pasal rombongan Cik Kiah ke Bagan Lalang pulak ye. Bye semua! Thanks for reading :)

5 comments:

hafiz said...

happy father's day
lelaki terhebat dalam hidup kita
:)

sizukaDeboss said...

selamat hari bapa ayah taz:)

frank lampard said...

slamat hari bapak sedunia :)

Winnie Cik Mastura said...

best nya gi reunion. haha. happy father's day! :DD

taz said...

selamat hari ayah dekat ayah korang jugak :)