Sunday, August 15, 2010

Masa memang pantas berlalu. T___T


Saya tengah mengahafal ni. Esok ada kuiz untuk subject Korea. Haih. Esok dah kena balik Shah Alam. Balik rumah sewa. Takde dah berbuka dengan family lagi. Next week tak boleh balik ada test T____T

Korang dah join ke contest yang saya buat ni? Jom la join beramai-ramai :) Kalau ramai yang join boleh saya tambah hadiah saguhati yang best :)

Ok lah. Nak sambung menghafal. Babai korang!

7 comments:

fiD said...

btw, gud luck ye, enjoy exam :D

jemputan kepada semua blogger:
kontest contact lens raya!

hudhud said...

susah tak korea? hehe

sizuka[Izzati] said...

goodluck taz:)

Cik Adek Manes said...

ade amek subjek korea ke, adek..?? syoknye.. ! nak further sane ke pasnih..??

fndrocka said...

kau nak cakp korea dgn saapa.aku blaja mandarin..tp tak pnah nak ckp mndarin pun slain dlm kelaas

Hamzah Ian said...

contest tuk laki ade?? hahaha

k.i.w.i said...

wahwahwah comel :)