Friday, December 31, 2010

2011. Korang dah ready ke?

Salam korang :)

Hari ni last day untuk tahun 2010. Korang dah get ready ke? Hehee. I dah ready. Ready ni je lah. Perkara wajib kena beli setiap akhir tahun. Hihi


Bye bye planner 2010. I dah beli baru punye untuk 2011 :)

Planner ni penting untuk orang² yang banyak makan semut dengan asam. HAHAHA. Pelupa lah maksud i tuh. I ni memang cepat pelupa. Kalau korang nak diri korang well-organized belilah planner cepat² ye sebelum esok ni. PTPTN dah masuk kan? Hihii. I dah 3 tahun guna benda ni dah macam perkara wajib :)

Oh ye. Hari ni kurang sihat lah. Rasa nak demam. Tekak rasa semacam je. Hidung pulak ada hingus. Eeee geli korang baca kan? HAHAA. Tadi Maktok masak pun tak dapat nak nolong. kemas rumah je yang termampu. Nasib baik adik i ada tolong masak. Tekak macam ni memang mengada² kan? teringin nak makan itu lah ini lah. Nasib baik benda yang teringin tu senang dapat je kat kedai depan rumah. Ni ha



I bukan peminat biskut. Tak suka biskut. Biskut Hup Seng je i suka. Tapi time² tekak mengada ni, benda pelik² je dia nak. Kalah perempuan mengandung mengidam. HAHA. Ok lah. Bye! :)


7 comments:

alin duan said...

dengkinye tgk planner tu, cantik..kte pn every year akan ada 1 planner n 1 diari..planner bt sndr je, tp diari kena beli,hehe..

taz said...

Alin; Rajinyyeeee nak buat planner. Buatkan aku tahun 2012 punye. Hehee

alin duan said...

haha..planner buruk je taz..garisan senget2..planner xde cover pn, x berbinding pn,kihkih..

taz said...

heheee. ok lah tu. aku tak suka buat benda brgaris2 ni. beli je. hehee pemalas. :P

Cikbelog said...

demam ke? makan ubat dan rehat ya.selamat tahun baru :)

Muhamad Zaki Zafir said...

xprnh ade planner.hehe.bli satu lah lps ni. :)

cik peah said...

waaa. ade planner. mmg well organized ah idop ko kan. nak gak la beli planner. barula idop aku pon organized sket dari sebelom ni. hihi.