Sunday, December 19, 2010

Awax cayunk cayeww tuck?

Cayew cayunk awax laa. Kalaw cayew tuck cayunk cayew kenew langgarr beskal jap agiww taww. Ok menyampah gila. HAHAHAA. Ni sebab gara² baca entry² lama ayat semua macam budak². Eja tunggang terbalik. Eh tapi aku takde la teruk sangat macam orang pelat gitu. Kalau pelat macam Lisa Surihani takpe la jugak. Ada la comelnya kan kan?


Adik Taz ada sorang suka sangat eja pelik². Kadang² Taz pun tak reti nak baca. Biasa la budak². Semua nak rasa comel cakap macam tu. Muahahaaa. Taz pun dulu suka tulis short² ni. Tapi bukat yang versi mengadewwww ok. HAHAA. Kalau tengok entry² lama tau la macam mana.

Semalam hari Sabtu korang buat apa? Taz pergi wedding anak perempuan Auntie Suraya, best friend ibu Taz. Anak lelaki dia pulak satu UiTM dengan Taz dekat Segamat dulu. And ada lagi sorang anak dia yang paling comel tu nama Hadi tu yang masuk Idola Kecil tu. Hehee. Before pergi wedding ingat nak pakai baju kebaya songket dengan kain pareo. Tapi sakit hati gila dengan kain tu. Dah ikat elok² lepas jalan sana sini dia jadi senget. Memang FAIL!

Ikat pun entah apa².

Last² tukar pakai baju adik. Adik ni pulak dah la keding kurus. Memang ketat sana sini tension gila rasa nak balik cepat je. Rasa gemuk gila pakai baju dia. Ibu dengan adik pun cakap Taz gemuk. Ok finee. Bukan gemuk ok lemak je terlebih sikit. HAHAA. Takpe tinggal lagi dua minggu ni sebelum start sem baru nak exercise la hari². Menari lagu SNSD ke apa ke. MUAHAHAA *gelak biadap*

Si lemak sana sini. Gambar nampak kurus SILA JANGAN TERPEDAYA!

Si kurus yang dikata²kan tadi.

Hai! Ni ayah saya. Hensem tak? :)

Ok korang. Thanks for reading. Bye! ;)


12 comments:

sayaana said...

tak gemok pun!
lemak pun tak terlebih2...
terlebih tu mcam sy..
hahaha

taz said...

Ana; awak tak nampakkkkkkkk! heheee. tetiba emo. Gambar memang nampak kurus je sebab baju hitam :P

cik EPAL said...

kurus je taz! mana ada gemok! :D

cik EPAL said...

kurus je taz! mana ada gemok! :D

cik EPAL said...

kurus je taz! mana ada gemok! :D

taz said...

cik epal; tolong lah jangan terpedaya dengan gambar. orang sekeliling lebih tau i mcm mana. hehee

sizuka[Izzati] said...

mne de gemoknya taz.heeeee.

Muhamad Zaki Zafir said...

eja pelat2 ni,mmg meluat je kan. :)

btw, awax gemux keww? tuck punn..

hahaha.saje try pelat. :D

Betta sp said...

ingat bahasa apa tadi, susah nak baca:)
btw, taz ok je....x kurus xgemuk :)

taz said...

sizuka; hahaa. ni lagi sorang.

zaki; awwww gewdixnyeww awax. HAHAA

Nazry Iskandar said...

awax cayunk cayew tuck john tucker?

*tibe2

taz said...

betta; bahasa gewdix. hehee

naz; john tucker must die! :P