Monday, December 27, 2010

Away

Salam semua! :)

Petang tadi i tengok movie lagi. HAHAHA. Cuti sem ni setiap minggu kot pergi tengok movie. Maktok dah mengomel panjang dengan kitorang. HAISH. Hehee. Tapi pergi dengan family jugak kan. Dengan ibu, kakak, adik². Amirul dengan Khaidir baru baik dari bersunat hari tu sebab tu lah ajak diorang tengok wayang. Cerita TRON Legacy :)



Sumpah best cerita tu. Bagi i la. HAHAHA. Taktau lah bagi orang lain macam mana. Haishh. Terngiang² suara Sam Flynn dekat telinga. Kenapa macho sangat suara kau? Tapi i lagi suka ayah dia. Best ah masa dia muncul dekat club tu, FUHHH! Berkarisma habis. First time tertarik tengok orang tua. HAHAHA!

Esok dua hari i takde. Pergi Kelantan. Kepada yang dah join contest tu thanks banyak². Join lah ramai² lagi :) And sesiapa yang dah join, please bagitau dekat komen eh. Kalau tak i taktau.

Ok itu saje. Wish me a safe trip everyone :)

Muka nampak putih suci tanpa jerawat sebab camera. Dia memang suka menipu.

12 comments:

Muhamad Zaki Zafir said...

sy tgk hantu kak limah smlm.kurenggg.3.5 out of 5. :(

selamat pergi ke kelantan ya. :D

taz said...

Zaki; Yeke? Tak best ke? Ramai cakap cerita tu best. Hehe. BTW thanks :)

alin duan said...

comelnye ko taz..ceh, komen gambar lak, bkn komen ko merayau,hahah..

taz said...

Alin; Cis! Bukan merayau lah. Teman nenek aku amek ubat. Hehe

alin duan said...

hehe..cantik cucu nenek ni..ske tgk org pakai selendang tu, nk pakai x reti, x sesuai pn sebenrnye,hehe..

taz said...

Alin; sesuai je lin. Muka ko bukan bulat pun macam muka aku. Ko pakai mesti lagi cantik! :)

alin duan said...

amboi pujian die tu..hehe..nk bli pn x thu taz..xde geng yg pakai cmtu..

alin duan said...

amboi pujian die tu..hehe..nk bli pn x thu taz..xde geng yg pakai cmtu..

taz said...

alin; Alaa. Takyah geng2 lah. Alin pakai je nanti semua ikut. Hehe

sizuka[Izzati] said...

selamat pergi melancong taz!heeee~

enyheartsdiamond said...

have a safe trip cantik <3

taz said...

sizuka; hehee. bukan melancong la sygg.

eny; tq eny yg lagi cantik! >.<