Friday, December 31, 2010

Bahagia bersama.



Ececey tajuk hari ni. HAHA. Semua orang asyik nak update pasal Khairul Fahmi je kan? I pun salah seorang daripada mereka yang jakun tak pernah² nak minat bola tiba² je bila Malaysia menang perasan diri no.1 die hard fan lah kan? HAHA. I malas lah nak cerita pasal Fahmi dah semua orang asyik nak cerita pasal dia je. I nak cerita pasal girlfriend dia boleh? HAHAA

I suka gila baca blog girlfriend dia. Lagi² yang part² dia cerita pasal kisah percintaan (amboiii ayat tak boleh blah) dia dengan Encik Apex dia. HAISHH! Sangat² sweet ok. Dua² romantik. I taktau lah girlfriend dia romantik ke tak tapi dia asyik cerita Fahmi je romantik tapi i bet dia pun mesti romantik sama kan? Selalu bagi semangat, sokongan and sikap memahami. Itu yang penting kan? :) Encik Apex beliau pun sangat lah romantik. Suka buat surprise bagai. Tu paling i suka baca. Hihii. Sebab i pun suka surprise. Bila tengok cerita² korea ke apa ke, suka sangat bila si lelaki tunjuk sikap romantik menyeprisekan si perempuan. Haish. Berangan kuat. HAHA.

credit to jejariruncing

Korang nak baca kisah² romantik diorang? Nah baca sini. Dan sini. Lagi satu couple ring diorang sangat cantik. Sumpah cantik. Macam cincin² couple dalam drama² Korea je i tengok. Hehee.


Ok lah. Doakan yang terbaik untuk diorang. Semoga bahagia ke akhir hayat sampai anak cucu. Mesti kekal panjanglah hubungan diorang. Apex pun i tengok macam setia orangnya. Masa² macam sekarang ni mesti banyak ujian kan dalam hubungan diorang. Ramai dah intai² Encik Apex beliau. Artis pun duk sibuk nak suruh calling². HAHAHA. Tapi Elia sangat² memahami and sporting. Haish. Untung si Fahmi. Ok lah. Taknak cerita lebih². Doakan yang terbaik untuk diorang dan Tahniah untuk Khairul Fahmi :)

Ok. Thanks for reading. Bye! :)

2 comments:

Muhamad Zaki Zafir said...

yg bagusnya gf dia tetap low profile je even dah femes.kita ni klu masuk paper gmbr ramai2 pun dh heboh hehe. :P

taz said...

zaki; hihii. tau takpe :)