Thursday, December 16, 2010

Jangan takut nak pakai inner cotton.


HAHAHAA. Tajuk macam apa entah kan? Ok ni update last untuk hari ni. Hihi. Kan tadi Taz ada cerita Taz beli inner cotton kan? Sebenarnya sebelum ni Taz taknak pakai langsung inner cotton sebab takut nampak muka bulat. Masa first time beli sebab nak try² je. Balik je rumah bila try depan cermin terus bersumpah dalam hati taknak pakai seumur hidup. Ececeyh. Hiperbola je ayat kau. Terus terasa macam diri ni dengan inner cotton takkan serasi bersama selamanya. HAHAA. Jiwang pulak dah. Ok nak tengok macam mana rupa Taz mula² pakai inner cotton?

Jeng Jengg
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

AMBIK KAU SEBIJIK MACAM BIBIK INDON! hahaa

Lepas tu terus simpan inner tu dalam almari dekat tempat paling dalam sekali sebab dah taknak tengok dah muka dia. Rasa menyesal gila beli buat bazir duit je. Memang down gila laa rasa sebab tengok orang lain pakai ok je. Hahaaa. Poyo kan budak ni? Macam la bila orang lain pakai ok kau pakai jadi cantik kan? HAHAA

Lepas tu Taz ternampak dekat blog jual² shawl ada customer komen tanya macamana nak pakai inner cotton supaya tak nampak muka bulat. Rupa²nya kite kena turunkan dia sampai bawah tulang pipi so tertutup la pipi kita yang bulat montel gebu (ewww) tu.

So masa hari raya hari tu Taz try la pakai lagi sekali ikut cara² yang diberi. Keputusannya memang memuaskan. Hahaa. Pipi saya nampak lebih kurus dan slim setelah mengamalkan JUSMATE 5 keluaran Dr Rozmey. EH? Hahaa. Takde lah. Pipi tak nampak bulat dah macam gambar atas tu tadi. Nampak macam ni :)




Fine. Kalau dah tembam tu tembam jugak. Tapi yang ni ok lagi dari bibik indon atas tadi.

So, kepada yang takut² nak tukar style pakai inner, jangan takut² dah. Tapi ada je orang yang pakai macam bibik indon atas tu nampak cantik. Jangan risau la. Pakai ikut kehendak kita. Yang penting selesa :)

Byebye! And thanks for reading :)


13 comments:

j0j0_bdiN@ said...

Haisy~
Comeyla taz pakai inner..
Tak delah cam indon bagai..

Tp Jojo memang x sesuai pakai inner gitu..
X boleh nak moncong2pon atas tu..
Haisy...

taz said...

Hehehe. Memang ada sesetengah inner takleh muncung² ni. Kalau inner cotton boleh. Lycra takleh. Die melekat je kat dahi. Tak sukeee. hehe

AM SYA said...

akak suke inner cotton!

mmg nk tmbah mcm2 kaler lagik~ ;)

taz said...

Best kan!? Hehe. kite banyak beli kat sini
http://www.milqynway.com/


:)

Muhamad Zaki Zafir said...

oh inner namanya eh..ingtkan tudung dgn inner ni berjahit sekali.tgk org pakai,heran pulak tiap2 kali jumpa bhgian depan lain2 tapi pakai tudung yg sama jgk. :D

lelaki,mmg tak tau lgsg bab tudung ni. :P

taz said...

Hahaha. Tu la kena amek tau. Boleh beli utk gf nanti. muahahaa :P

ezy eizyanie said...

taz jmput join jom
http://ezloveycraft.blogspot.com/2010/12/ezloveycraft-1st-giveaway.html

ciEk NiENa said...

wah, chantek la awak pakai.. dulu saya ada try gak tetaskan benang kat hujung inner tu, tp tetap xjadi.. HUHU.. last3, tersimpan dalam almari je.. HUHU

sizuka[Izzati] said...

nice nice nice.tp kite memang xleh nk bt ape dah.haha muka bulat sfera habis.*apekah ayat redundant.haha*

taz said...

niena; sama la saye pun. siap tetas2 benang dia then tak jadi simpan dalam almari. hehe. tapi bila guna yg material cotton ok dah :)


sizuka; HAHAHAA. tersangat redundant. heee. eh muka taz pun bulat laaa. boleh je tutup bg nampak bujur sirih. MUAHHAHAAHA :D

fara said...

aku pakai inner 2 still bulat jek even dh tutup pipi..huhu..dasar muke bulat... =)

Anonymous said...

aku pakai inner 2 still bulat jek even dh tutup pipi..huhu..dasar muke bulat... =)

Mira said...

hari ni 1st time pkai inner ngn shawl gipsi g opis. sgt konfiden lps bace entry taz beberapa hari yg lepas. :P