Thursday, December 16, 2010

Rindu ini blog :)

ihsan Photoscape :')

Hai koranggg! :) Apa khabar? Heeee.. Serius Taz rindu sangat blog ni. Dulu semangat blogging malas sebab tu nak focus on one blog je iaitu blog yang ini (sila klik). Tapi lama² rindu pulak blog asal yang ni T___T

Seronok baca blog² korang yang masih konsisten berblogging ni. Hehee. Jeles pulak. Rumah sewa Taz la takde internet sem lepas. Kalau nak online je pergi cc. Tu pun bukan boleh lama mati la hari² nak pergi cc berjam² lepas tu duit nak makan tak cukup lepas tu sibuk nak pinjam mak ayah abang kakak adik² semua. Tengok sampai tak sempat nak letak koma excited punya pasal. Hahaha. Tapi, sem akan datang ni kitorang nak masukkan wireless. So boleh la online. Tapi taknak la online je bila nak study kan?

Dua tiga hari lepas la i was browsing through my older post, baru perasan lusa neh blog gua dah nak masuk 3 tahun. Ayat dulu² pun masih kanak² mentah. Hahaa. Seronok pulak baca² balik. 3 tahun? Macam tak percaya je kan? So i decided to keep on writing babbling crapping whatsoever in this blog :) Boleh kannn? So, ignore my previous post ok :D

4 comments:

Puan aiNa Rahman said...

yuk..teruskan berblogging. sis pn br nak aktif berblog balik. =D

taz said...

thanx sis :) congrats sbb nak dapat baby :D

Muhamad Zaki Zafir said...

betul..rase segan nk baca entry dulu2 pn ade."bia betul aku tulis ni".haha. :D

taz said...

hahaha. tau takpe. lepas tu tersipu² malu taknak mengaku sendiri tulis. hehee