Sunday, August 15, 2010

Masa memang pantas berlalu. T___T


Saya tengah mengahafal ni. Esok ada kuiz untuk subject Korea. Haih. Esok dah kena balik Shah Alam. Balik rumah sewa. Takde dah berbuka dengan family lagi. Next week tak boleh balik ada test T____T

Korang dah join ke contest yang saya buat ni? Jom la join beramai-ramai :) Kalau ramai yang join boleh saya tambah hadiah saguhati yang best :)

Ok lah. Nak sambung menghafal. Babai korang!

Jom join Contest Shawlsphere!!! :D


Click banner bawah ni untuk join contest
dan menang hadiah best :)



Saturday, August 14, 2010

Hadiah Ramadhan :)



Hai korang! Selamat Berpuasa. Hehe. Lama kot tak update blog. Rindunyee >.<

Sebenarnya nak bagitau saya nak jual shawl. Lamaaaa dah nak start tapi ada je halangan. Ececey. Hehe. So, untuk merasmikan blogshop shawl saya nanti, saya nak buat contest. Hadiahnya, mestilah shawl takkan basikal pulak kan? Tapi manusia yang bertuah tu boleh pilih mana je shawl yang dia nak. Bukan saya pilih ye nak bagi yang mana. Best tak? Hehe. Tapi, sorang je pemenang saya nak. Jangan risau, akan ada banyak contest lepas tu nanti :))

Nanti dah siap blog tu, saya update ok. InsyaAllah hari ni. Paling lewat esok. Sila lah alert untuk masuk contest and menang shawl cantik untuk raya nanti. :)