Friday, January 21, 2011

Esok pengumuman pemenang contest.

Hai semua! :)

Sorry sangat² tak dapat update cepat sikit. Rumah sewa still belum pasang wireless. Dah daftar tapi tak datang² lagi. Promote punya lah beria tapi nak datang pasang susah bebenar. Haishh. Hari ni i baru balik rumah. 2 minggu dah tak balik. Rindunyeeee kat family T-T

Mesti korang tertunggu² kan siapa pemenang contest. Hihi. Esok i announce ok :) Thanks kepada semua yang dah join. I announce esok malam tau. Sementara tu, cek balik nama korang ada dalam senarai ke tak. Sebab takut ada yang tertinggal. Kalau yang tinggal komen tu, InshaAllah nama korang ada. Yang join tak bagitau tu, cepat² bagitau i eh :)

Ok tu saje. Bye! :)


1 comment:

Low Profile said...

www.goodtobesecret.blogspot.com

hi taz, jum follow blog sayee~
-fara-