Saturday, January 22, 2011

Pemenang Tazpunyeblog's 3rd Year Anniversary Contest :)

Salam korang! :)

Mesti tak sabarkan nak tau siapa pemenang cabutan bertuah contest hari tu. Ramai jugak yang join. Ada 51 orang. Thanks banyak² sebab support :) Disebabkan i announce lambat, i ada tambah lagi 5 klip comel untuk hadiah saguhati. Hadiah biasa² je harap korang suka. :) Mintak maaf banyak² sebab lambat.

Banyak sangat tips belajar yang korang bagi kan. Nanti i nak buat summary untuk semua orang. And kalau yang lain² tu nak tengok, dekat sini ada semua link peserta and korang boleh la tengok apa tips² study yang diorang share tu :)

Ok sekarang masa yang dinanti² semua. Pemenangnya ialah;

1st ; Syufaa
2nd; Miera Momo Chan
Saguhati ; Norafifah Roshman, lynn azlina, Hana Kirana, ZuraZari, Nick Zana

I harap semua puas hati tau. I dah cakap hari tu i pilih pemenang dengan cabutan bertuah. Nak pilih² mana terbaik, i rasa semua dah bagi yang terbaik kan? Thanks sebab sudi kongsi benda baik dengan blogger² lain. Nak tau tips² study yang lain, klik je link yang ada dekat sini.

Kepada semua pemenang, sila email nama penuh dengan alamat dekat fantaghiro_68@yahoo.com.

Thanks for reading. Bye! :)


9 comments:

Miza Yusof said...

tahniah pada semua pemenang :)

kakngah said...

yup!
tahniah pd semua pemenang.
juga utk taz. berjaya anjur contest dgn sukses...

shekechik said...

tahniah buat semua yg mnang...

syufaa said...

thank youu! tahniah utk semua yang menang jugaaa :)

Hana Kirana said...

Tahniah untuk yang lain.. Terima Kasih penganjur

miera momo chan said...

tegkiu!! rezeki budak demam...;)
congrates utk yg len...da email..
mieramomo@gmail.com

nanakimie said...

thniah semua:)

NICK ZANAA said...

tengs taz....n congrats to all winner.....heee.....^____^

NICK ZANAA said...

taz, i cant reach my email.....hoho.....if u dont mind, zana bagi kt cni je la ea nama n alamat....

nik hasmaizana bt nik hasan,
lot 446, kg gaal hilir, 16800 pasir puteh, kelantan....

BTW, tengs taz....^___^