Sunday, January 2, 2011

Short update sebelum balik Shah Alam.

Tolong jangan mencarut kat sini! :P

Salam korang! :)

Ok yang ni betul² short. I dah nak balik Shah Alam petang ni. Esok dah start sem baru. Dah start kelas apa semua lah. Haish! Banyak benda hutang dengan korang. Nanti next entry i update list peserta contest ok? Jangan risauu. Heee. Kalau korang notify dekat komen memang i tak terlepas pandang ah kecuali kalau dekat chatbox. Memang takut terlepas pandang. Sila take note yee. :)

And lagi satu tutorial nak load lagu dekat game karaoke Ultrastar yang i dok heboh² dulu. Ramai tanya kat formspring lah, twitter lah. Sorry banyak² tak sempat buat. I dah printscreen semua dah apa yang patut tapi tak buat entry je lagi. I janji i buat ok! :)

And sesiapa yang mintak i buat header macam i punya kat atas tu nanti i buat bila ada masa. Sekejap je tu 5 minit dah siap. HAHAHA. Tapi kerja asyik bertangguh ni lah jadinya. Taz taz..

Ada customer mintak buatkan card tapi i tak dapat buat lagi sebab barang semua ada kat rumah sewa. I nak text dia tapi nombor hilang. Please kalau u terbaca ni text me balik :(

And lagi satu thanks banyak² dekat Wan Hazel sebab buatkan i header yang cantik superb nih! Hehehee. Nanti i guna bila nak tukar layout baru :)


Ok itu saje. Thanks for reading and bye! :D


4 comments:

azrul said...

huhuuu..anak patung~

taz said...

apa anak patung?

azrul said...

bdak kt header tu mcm anak patung~

taz said...

haha. anak patung la sgt. thanx anyway :)