Saturday, February 12, 2011

Baby Good Night :)



Hai korang. Dah malam ni kan? Pukul 12.44 malam dah. Eh sepatutnya dah siap entry ni tadi. Adik i lah sibuk je memanjang tengok i online. Nak mengupdate pun segan. I perlukan privacy ok bila nak update blog. Ececeyyh! Malu la orang tengok bila kita tulis ni. Heeheee


I nak share sesuatu ni. Lama dah tak cerita pasal KPOP kat sini. Dulu kalau cerita pun bukan ada orang layan sangat. Sekarang i sangat gembira bila tau KPOP semakin di terima di Malaysia. Eh kenapa kau nak berkata² macam kau ni warga Korea pulak?! Haha. Takpe lah. Abaikan. I dapat tau banyak dah lagu Korea keluar radio. I bukan dengar radio sangat jadi agak ketinggalan sikit.


Hari tu tengok FUHH! dekat TV3 yang Awal Ashaari jadi hos tu. Lepas tu bila dah habis. keluar pulak lagu TUPIE'MMM yang bertajuk I'll Be Back tu. Yang i tambah pelik tu, selalu video² lagu masa akhir siaran tu dia pasang kejap² je tapi ni sampai habis ok. Sampai habis siap dance yang tambahan belakang tu dia tunjuk sekali. Marvelous la. MUAHAHAHA i likeeee! :D

So, tak mengapa lah kan i nak share dekat blog ni. Dulu cerita pasal diorang kat sini je. Syok sendiri sorang² kat sana takde orang menyampah. HAHAHA. Sekarang tak peduli ah. Nak pos kat sini jugak! :P


Ok first sekali nak bagitau kepada yang taktau yang i paling paling paling paling dan teramat suka kepada kumpulan BIGBANG! Yang lain tu semua suka la jugak. BEAST, 2PM, 2AM, FT Island, CNBlue dan sekumpulan dengannya. Tapi yang TERPALING adalah BIGBANG. Dengan bangganya saya ingin menyatakan bahawa 'I AM a VIP'. Teeheee. Ok siapa yang tak faham sila gali dan gali lama² korang tau lah. Dan saya adalah TOP-biased! OMO OMO. Dia ni telah membuat saya jatuh hati sebanyak lapanpuluhlapanjuta kali and still counting! :P


Sekarang ni, favorite lagu i ialah ini. Sedap gila bila tidur rasa terbuai² je dengar lagu ni. Suara GD sumpah sedap. Suara TOP pulak memang sentiasa seksi habes! MUAHAHAHA *mood gatal datang*






GD dah kembali normal dari rambut berus sabut dia dekat video High High. Macam ni kan comel. Barulah macam GD ;) TOP pulak buat rambut cemana pun tetap hot di hati i. KAHKAHKAH. Siapa yang tak kenal lagi, beliau yang berambut silver tu. Hensem kan kan kan? ;)



Ye. I suka gilaaa dia nih! *Cubaan supaya korang tak terpikat kat dia* Ceh selfish! HAHA. Ini TOP sebelum debut sebagai artis. Demi cita² nak jadi artis beliau sanggup work out
nak kuruskan badan :')


Yang ni setelah mengamalkan JusMate keluaran dRRozmey. Ok tipu.
Ha! Nak ngorat lah tuu! Sorry sebab kitorang dah couple. Tak caye tengok sendiri.


I dah pesan jangan kecoh² tapi dia nak reveal jugak sape girlfriend dia. I takleh nak buat apa². Tunggu je la kena serang dengan VIP lain. Tsk



i BIG BANG! ;)

I gurau je ok. Siapa nak minat TOP minat lah. He's an artist. Biasalah ramai peminat. Jangan gaduh nak rebut² ni aku punye ni aku punye. Memang kanak². Sharing is caring ok! Tapi boyfriend orang di alam nyata jangan korang nak mintak share² jugak. Khidmat pesanan dari saya; Say No to Valentine *eh tetiba* Siapa nak baca entry geli jiwang i? Malu pulak nak tunjuk kat orang. Kihkih. Nah klik sini dan tolong jangan muntah. Babai. Thanks for reading ;)

Cubaan kedua. OK DAH CUKUP TAZ. JANGAN JADI SELFISH!
Miahahhaha! :P


7 comments:

Rezal Ishak said...

amboi!kemain lagi tau

farhana said...

haha nice one!

Nzyrahun said...

HAHAHAHHAHA
GILE COMEL KAK TAZ TAIP MCM NI
Nazyrah gelak senyum terkekeh sorang2 hehehehe

taz said...

rezal; HAHAA. biasalah :P

farhana; hihii :)

Nzyrh; Gelak pulak diaa. Awak la yang mulakan semua ni tau takkkk? Sebab awaklah kite terjebak dengan KPOP. Nzyrh yg patut dipersalahkan. :P

WZulhilmi said...

Tak tau pulak aku TOP sedebab itu dahulu.. gila! ni mesti YG brainwash dia betul2 nk bagi kurus.. Ke ke ke..

taz said...

WZulhilmi; tu sebelum dia train dekat YG la. HAHAHA.

Cik Adek Manes said...

oh em jeyhhh.. ! siyesli tabbi bapak obese gyler dulu..??! skang hawtness gyler kott.. ! huuuu.. !

hai, taz.. ! lame tak drop by your blog.. ! heee.. ! sehat..?? ;]