Thursday, February 3, 2011

CNY yang sunyi sepii

Hari ni boring gila ok. Duduk rumah tidur tidur tidur. I dengan adik i lumba² siapa tidur paling lama. Tapi i kalah ah sebab sekarang pun dia tengah tidur lagi. HAHA. Oh lupa pulak. Happy Chinese New Year!! :)) Semua orang macam i ke ha? I bosan sangat hari ni. Nak blogwalking, tengok dekat news feed tak ramai pun yang update. Memang betul² cuti la korang ni.

Anyway, i nak share something cute, sweet, adorable and sangat best. HAHAHA. Nah tengok video bawah ni. Semalam taktau la berapa kali dah i ulangtayang siap tunjuk dekat semua cousins². Hihi. Semua sukaaaaa tau. Korang pun mesti tengok dan kongsi beramai². :)






Comel sangat Alexa tu. Haihhh. Kalau ibu tengok mesti dia cakap teringat i kecik² dulu. HAHAHAHA. Ok tu perasan je. Lelaki tu ayah dia. He's the father of two. Bawah ni ada lagi sorang anak dia yang kecik, Eliana. GILA CHUBBYYYY MACAM NAK GIGIT² JE PIPI BELIAU TUUUUU







Tengok la dekat Youtube banyak lagi video diorang. I dah khatam dah semalam. Hehe. Jap lagi nak pergi Sunway Pyramid dengan abang. Dia dah keluar hospital :) Pergi dengan adik² jugak. Kitorang tengah tersangatlah bosan taktau nak buat apa -___-'





Ni gambar masa pergi Sunway hari tu. HAHA. Tengok last picture tu. I pakai lens yang i beli hari tu 14mm tu. Besar tak besar jugak la. Nak lagi besar beli 16mm punya. Heee

Ok la. Nak siap² pergi jalan. Babai! :)

10 comments:

Nabiel said...

cumil nyea berbudak tu!!..hehehe..
lagi2 yg name elliana tuh..=)

.:padie_eyla:. said...

huaaaaa. alexaaaaa.!

sitihanisahali said...

comel gile budak tu..tp yg bj merah lagi comel... * hah..bukan bodek ea..ikhlas dr sudut hati yg terdalam nih ;)

taz said...

Nabiell; comel kan? tembam gilaa. hehe

padie_eyla; iyeeee sayeee. *wakil alexa* :P

sitihanisah; hihi. tenkiu. kembang hidung i -..-

Legasi Piston Pecah said...

selamat tahun baru cina jugak?
lahir tahun ape?arnab ke?

taz said...

naga la :)

nurulnazihah said...

i like the picture last one :)

Senorita said...

same la tazz, cuti raye cina bosannn.
x cuti pon, sibuk buat fyp saje!!
aaa!!

btw, comel budak tuu.. huhuu..

taz said...

nurulnazihah; thanx dear :)

senorita; hehee. bosan kan? nasib baik ada kerja nak buat.

Rahimah Hedlund Sazali said...

urghh so cuteeee!