Friday, February 11, 2011

Hai! Saya sedang bercuti ;)


Salam semua! :)

Korang makan apa hari ni? I makan Laksa Penang. Maksu i masak. Sedappppp! Dulu i gila Laksa Penang. Sekarang suka jugak tapi taklah segila dulu. Kalau nak beli Laksa Penang, mesti i cakap macam ni dekat orang jual tu, "Kak, bagi sampah² dia sekali eh". Yang faham tu, faham la. Yang tak faham tu buat muka pelik i pun cepat² la explain cakap i nak daun² kesum, asam keping and segala macam bahan yang selalu orang tolak tepi tu. Sebab i makan tu semua. Baru sedap and marvelous laksa itu. Kehkehkeh.

Laksa Maksu ;)

Sebenarnya i dekat rumah Puchong sekarang. UiTM bagi cuti hari Khamis dengan Jumaat. Kenapa entah. Tapi lecturer semua diarahkan cancel kelas and semua staff and lecturer kena attend conference apa entah. HAHA. Beria nak cerita dekat semua orang tapi tak pasti pun apa benda. Takpe lah. Asalkan korang faham yang i nak bagitau UiTM bagi cuti Khamis dengan Jumaat. I pun lincah la pulang ke rumah.

Hari Sabtu dengan Ahad ni ada driving class sebab tu i nak balik. Balik pun kena bawak balik buku CRG sebab ada kuiz Selasa ni. Orang cuti Maulidur Rasul, lecturer i pulak nak buat kuiz. Dah la hari tu kuiz FAR430 susah. Kalau dah kuiz, bagi la soalan simple². Ni soalan dah macam final exam. Dah habis masa pun i tak siap² lagi Balance Sheet. Lepas tu buat cepat² masuk semua yang terlintas dalam kepala otak tanpa fikir panjang betul ke salah. Haihh. Kuiz punya markah 2.5% je tau tak? Tapi i punya cuak macam 100% pulak markah dia.

Ok lah. I nak study untuk exam kuiz CRG pulak. Soalan True and False je pun. Hehee. Babai semua ;)




7 comments:

Khairul Atikah @ Cik Yuki said...

woahhhh bestny laksa !

Nzyrahun said...

heh good luck kak taz !

azrul said...

Gud lUck ^,^

Rezal Ishak said...

hehe UiTM memang baik. :) slalu bg cuti. class pun slalu postpone. kuikui

shahjiehan said...

sedapnya laksa...! hehe.. salam ziarah dari SJ...

good luck exam ea

Nurain Hasan said...

same la kite suka laksa!
tgok kn dh ngidam tetibe ;(

taz said...

Khairul Atikah @ Cik Yuki; bestkannn. sedap tuu. hehee

Nzyrahun; Thanks Jonghun wifey ;)

azrul ; thanks azrul :)

Rezal Ishak; Tapi tak best la asyik postponed. nanti kena ganti jee :(

shahjiehan; thanks :)

Nurain Hasan; Ayoookk. G suruh boyfriend belikan ;)