Saturday, February 26, 2011

Ini namanya random stuff (1)


Hari ni nak update random stuff lagi. Hihii. I ada kamera. Bukan i punya tapi kakak punya. Dia tinggalkan kat rumah so automatically jadi i punya lah :P Hari² bawak mana² i pergi. Kamera handphone i tak cantik. :( So kalau ada benda² best, tak syok nak tangkap gambar kualiti cikai. So ni koleksi gambar² random.

Oh yee, i akan buat entri macam ni kalau ada gambar² random yang macam takde motif kalau nak update kat blog tapi nak jugak letak dalam blog. Sebab kalau korang perasan i suka tepek gambar yang takde kena mengena dengan entry. Sebabnya taktau nak tepek kat mana. HAHAHA. So dah ada jalan penyelesaian. This is my first random stuff :)

Korang takkan jumpa Shaheizy Sam dah dalam Ngangkung 2. Dah tukar heroin pompuan.

Saye suka warna warni dalam buku :)

Jelitawan AC220 6J :)

Ayin suruh letak caption;
"muka sembelit"

Hai! Saya rockstar :)

Fake gilaa lakonan. HAHAHA. Kesian Ainun senyum beria tapi muka kena potong :P

Haaa baru nampak ;)

Bajet taknak nampak muka tembam so buatlah muka serius taknak senyum.
Hasilnya pipi jadi labuh ke kiri. Sekiann

Jadilah diri sebenar. HAHA

Rindu adik i niii. Dah dua minggu tak balik rumah nak buli dia T_T

Hai. Nama saya Nabiyah :)

Kau dah kenapa senyum macam tu. Buruk tau tak? Terserlah double chin dengan kening terabur.

Ok tu je random stuff kali ni. Babai ;)

p/s; Benci ah update kat cc. Tulisan jadi kejap kecik kejap besar. Dah betulkan pun dia degil lagi. Hishh!


2 comments:

SyAfaWaNi ♥‿♥ said...

xpa..dun worry..masih boleh baca..kekadang memang jadik mcm tu kan..dem..huhu

Nazry Iskandar said...

ada gambar buku corporate secretary! ;)

i slalu ada kat uitm s.a but only around 6. maybe satu hari akan terserempak. ;)