Sunday, March 6, 2011

Hujung minggu saya :)

Hujung minggu ni i ada dekat rumah je. Jumaat malam tengok I am Number Four dengan family, hari Sabtu ada driving class 4 jam straight, malam pulak ada birthday Auntie, hari Ahad duduk rumah je tidur sampai tengahari. HAHAHA. Jap lagi nak balik rumah sewa dah. :) Next week i kena balik lagi sebab ada driving class. I extend class sebab tak pandai turun bukit dengan tenang cikgu i cakap. Serious teruk gila. Yang lain semua senang je. Belajar bukit paling susah bagi i T-T


Sebelum tunggu masuk wayang lepak Popular dulu. Sebenarnya ni gambar nak rasmikan handphone baru adik i. HAHAHAH

Ni masa birthday Auntie. Banyak gilaaa juadah sedap². I macam biasalah. Kaki ulam.
Penuh satu pinggan.

Nabiyah yang dirindui. Dah la makin mengada mulut dah macam makcik².

Nabiyah dengan ibu :)

Nabiyah dengan Kak Wawa.

Muka jeles serius menggodek handphone baru adik.

Ok dah kenyang jom balik rumah :)

Babai korang. Thanks for reading this short update. Hihi :)


14 comments:

WZulhilmi said...

ingatkan posing kt library tadi.. LOL!

ciEk NiENa said...

wah, rindunya masakan rumah.. HUHU.. bila la nak cuti sem plak ni.. huhu.

taz said...

WZulhilmi; Library sangat. Hehe

ciEk NiENa; Sabar ehh. Cuti sem lama gila nanti. hehee

Legasi Piston Pecah said...

bestnya weekend kamu...
eh,spe yg dlm picture tu..
macam familiar je..pelakon eh?

taz said...

Legasi Piston Pecah; kak wawa tu eh? yup. pelakon. tania hudson :)

Muhamad Zaki Zafir said...

i x favour ulam sgt..tp ulam dlm pic tu kira my fav jgk. :)

taz said...

Zaki; ulam best la. Tapi i lagi suka makan nasi dgn salad+tomato sebijik :)

Rezal Ishak said...

cewah. belajar memandu tu!!

taz said...

Rezal; HAHAHA

alin duan said...

blaja mandu elok2..kat metro driving ke?taz..prob. far ni..=(

Pedagang Melayu said...

Salam kenal ..

taz said...

alin; tak la. perfect driving. hehee. nape dgn far?

farid fizi said...

besnye spend ngn fmly...huhu

mishl i n z said...

taz ade talian keluarga dgn tania hudson ka? hehe