Wednesday, March 2, 2011

Lepas ni dah boleh nak update blog hari². YEAH!

Lega dah common test dah habis :) Minggu ni nak balik rumah sebab dah lama gilaaa tak balik. Rindu :( Bila dah habis test, rasa tenang sikit hati. Tapi test hari tu semua paper susah T-T Study bangun pagi² pukul lima tidak berbaloi rasanya. Haihh. Tu la. Time nak test baru nak study. Masa tak test tau main tido makan.


I dah ada Broadband Maxis Prepaid. Hihii. Gembira pulak rasa sebab takyah turun cc dah nak online. Boleh dah nak update blog hari². MUAHAHAHA. Dekat Pusat Komersial Seksyen 7 ni Broadband Maxis je lah ok. Yang lain semua hampeh. Line telefon pun teruk sangat macam duduk dalam gua.

Kawan baru ;)

Tadi i biar laptop on. Facebook pun on. Tiba² ada awek cantik eh bukan bukan, tiba² ibu saya yang cantik tu tegur dekat chat.


Hehehee. I love u lah ibu. Rindu pulak dekat semua orang dekat rumah dah dua minggu tak balik :(

Ok babai. Nak study esok ada Listening Test Korea. Malasnyeeeee baru nak enjoy² dah habis test T-T

7 comments:

luthfi said...

berbaloi ke guna prepaid, awk?

Muhamad Zaki Zafir said...

all the best test ya. :)

taz said...

luthfi; berbaloi la jugak. sebab tak guna bila cuti sem so tak payah la nak topup. kalau yg bb biasa, nanti bil still dtg. topup pun bila nak gunak je la. RM56 untuk sebulan :)

zaki; thanks :)

sizuka[Izzati] said...

goodluck for your hangul test, taz~!

♥e'in♥ said...

wah2.. berFB wif ibu.. heaven! =)

Rezal Ishak said...

besonye bb. kuikui :j

EJA said...

hihi..lepas ni bolehla update ari2..appy bloging!